top of page
Susanna mentorisi.jpeg

Investoi tulevaisuuteen ja luo pohja kestävälle kasvulle

Markkinat muuttuvat, kilpailu kiristyy ja työelämän paineet kasvavat. Me autamme sinua varmistamaan, että tiimisi ei ainoastaan selviydy, vaan menestyy haasteista huolimatta.

 

Johtaessani 10 vuoden ajan eri kokoisia markkinointi- ja eCom-tiimejä näin, miten jatkuvan muutoksen aiheuttama kuormitus heikentää työntekijöiden hyvinvointia ja sitoutumista, ja lopulta muodostuu myös esteeksi kannattavalle liiketoiminnalle.

 

Liikunta- ja kulttuuriseteleiden sekä pizzaperjantaiden rinnalle tarvitaan helposti arkeen integroitavia tapoja, jotka auttavat kohtaamaan muutoksen, haasteet ja paineen energisenä ja itsevarmana.

Havinan resilienssivalmennus tarjoaa juuri tämän  - aidon palautumisen ja kyvyn kasvattaa resilienssiä.

 

Investoimalla tiimisi henkiseen pääomaan varmistat paitsi vähemmän sairauspoissaoloja ja parempaa tuottavuutta, vaan mahdollistat, että työntekijäsi voivat kasvaa, kehittyä ja innovoida vapaasti ja rohkeasti. Kehittyä ja edetä kohti yhteisiä tavoitteita.

 

Valmennuksemme ei ole vain kiva koulutus arjen kiireitä lisäämään. Se on investointi yrityksenne tulevaisuuteen.

Miksi investoida resilienssi- ja palautumisvalmennukseen?

Parempi tuottavuus

Tukemalla palautumista ja vahvistamalla tiimin resilienssiä voidaan parantaa heidän suorituskykyään ja tehostaa toimintaa. Tämä on samalla myös investointi yrityksen tulevaisuuden kasvuun ja kestävään menestykseen.

Kyky hallita muutosta

Markkinat, trendit ja kuluttajien käyttäytyminen muuttuvat jatkuvasti. Resilienssivalmennettu tiimi pystyy nopeasti mukautumaan näihin muutoksiin ja vastaamaan niihin tehokkaasti.

Vähemmän poissaoloja

Jokapäiväinen palautuminen sekä kyky hallita jatkuvasta muutoksesta aiheutuvia paineita  ehkäisevät uupumisen aiheuttamia paineita ja parantavat stressinhallintakykyä, mikä voi vähentää sairauspoissaoloja.

Korkea asiakastyytyväisyys

Aidosti palautuneet ja hyvinvoivat työntekijät johtavat parempaan asiakaspalveluun ja parempaan asiakastyytyväisyyteen.

Sitoutuneet työntekijät

Markkinoinnin ja viestinnän alalla kilpailu osaajista on kovaa. Resilienssivalmennus auttaa pitämään parhaat osaajat yrityksessä. Se tukee myös työnantajaa rakentamaan ympäristöä, joka huokuu tukea, arvostusta ja kehittymistä. Panosta ihmisiin ja he panostavat takaisin yritykseesi.

Luovuus, innovatiivisuus

Paineiden, aikataulujen ja projektien keskellä resilientti tiimi säilyttää luovuutensa ja tuottaa rohkeita, innovatiivisia ratkaisuja ja tekee kauaskantoisia ja laadukkaita päätöksiä. 

Oletko valmis investoimaan tiimisi tulevaisuuteen ja varmistamaan yrityksesi menestyksen pitkällä tähtäimellä? Pyydä ilmainen konsultointi nyt ja luo perusta tiimisi kestävälle kasvulle ja menestykselle!

Täysin uudenlainen tapa saada pysyviä tuloksia aikataulutehokkaasti normiarjen keskellä

Tutkimusten mukaan resilienssin kehittäminen on työssä on ehdotonta, sillä jokainen ihminen kohtaa elämässään erilaisia vastoinkäymisiä, ja muutokset ovat erottamaton osa elämää. Resilientti yksilö ja yhteisö sopeutuvat muutokseen ja pärjäävät haasteista ja epävarmuudesta huolimatta. 

Kuvittele työympäristö, jossa tiimisi ei ainoastaan selviydy, vaan kukoistaa jokaisen haasteen ja paineen keskellä! Me tuomme sinulle ratkaisun, joka ei ainoastaan vahvista tiimisi mentaalia ja resilienssiä, vaan myös katalysoi luovuutta, innovaatiota ja sitoutumista, ohjaten yrityksesi kestävään kukoistukseen.

Havinan resilienssivalmennus auttaa organisaatioita ehkäisemään muutoksen aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia ja varmistamaan työntekijöiden hyvinvoinnin, pysyvyyden ja tuottavuuden.

 

Saatte näkyvät ja tuntuvat tulokset normaalin arjen keskellä, 3 kuukauden aikana.

"Johtamalla itseäni itsevarmuudesta ja riittävyydestä käsin, huomaan huokuvani samaa myös tiimiläisilleni ja tulokset ovat olleet positiivisesti yllättäviä.”

Sara 2022
Yritysasiakkaat, joiden kanssa meillä on ollut kunnia työskennellä
DNA_logo.png
Mehiläinen logo.png
JCdecaux.png
Pohjola logo.jpg
G&G_logo.png
Haaga-Helia-neliö.png
Nordea logo.png
Castren Snellman.png
Ping logo.png

Asiakkaamme kertovat

DNA Riitta

"Huolimatta toimistoympäristöstä Susannan ja äänimaljojen maagiset äänet saivat meidät laskeutumaan ylivireisyydestä takaisin maan pinnalle ja rentoutumaan melkeinpä uneen asti.

 

Palaute oli superpositiivista: Susanna sai kehuja ammattitaidostaan ja tilaisuuden luonteesta. Rauhoittumisen ja laskeutumisen mahdollistamista arvostettiin - Äänimaljojen antamaa voimaannuttamisen kokemusta ihmeteltiin ja moni ilmoitti osallistuvansa jatkossa vastaaviin tilaisuuksiin. Suosittelen Susanna täydellä sydämellä vastaavien tilaisuuksiin. Meillä on tulossa uusi äänimaljarentoutus syksyllä."

Riitta Vuoristo, HR-partner, DNA Oyj

Kamalat äidit Anna

"Susanna oli johdattamassa verkkoluennollamme murrosikäisten äitejä palautumisen ja hyvinvoinnin äärelle, sekä ryhmänohjaajiemme vertaisviikonlopussa pitämässä rentoutushetken.

 

Palaute tapahtumista oli loistavaa, ja erityisesti kehuja sai Susannan lempeä ja kiireetön ohjaustyyli. Susannan kanssa on ilo tehdä yhteistyötä! "

Anna Helin-Valtonen, Suomen NNKY-liiton Kamalat äidit -toiminnan koordinaattori

Valitse valmentajaksi muutosjohtamisen ja tehokkaan palautumisen asiantuntija

Johtaessani ja coachatessani yli 10 vuoden asiantuntiatiimejä Suomen johtavassa viestintätoimistossa, rahapelialalla sekä kokonaisvaltaisen kauneuden ja terveyden alan yrityksissä, näin läheltä, miten muuttuva maailman tilanne ja kasvavat vaatimukset aiheuttavat lisäkuormitusta, epävarmuutta, kiireen ja paineiden tunnetta.

Pitkä kokemus muutosjohtamisesta nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja haastavassa maailmantilanteessa on kasvattanut ymmärrystä menestyksen vaatimuksista ja yksilön tarpeista aidosti hyvinvoivan yrityksen rakentamisessa.

Erityinen vahvuuteni on saada ihmiset uskomaan itseensä ja saavuttamaan unelmansa haastavista tilanteista riippumatta - koska siitähän tässä kaikessa on lopulta kyse - oman tasapainon ja kukoistuksen henkiin puhaltamisesta.

Jätä sivun alareunassa olevalla lomakkeella yhteystietosi, niin jutellaan lisää tavoitteistanne ja milloin haluatte päästä edistämään tiiminne ja liiketoimintanne hyvinvointia.

Susanna Suomi / Havina Coaching

susanna at havinacoaching.fi

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
Susanna Havina mentorisi.jpeg

Näin autan sinua ja tiimiäsi

1

Tutkimusperustainen lähestymistapa

Apunani käytän tehokkaita, tutkimusperustaisia menetelmiä, joiden avulla tiimisi tukee palautumista ja lisää resilienssiä - aikataulutehokkaasti ja kestäviä tuloksia tuoden.

2

Kokenut johtaja ja valmentaja

Olen kerännyt vuosien varrella ainutlaatuisen yhdistelmän muutosjohtamis- ja valmennuskokemusta, mikä antaa minulle kyvyn ymmärtää sekä strategisen tason haasteet että tiimien arjen realiteetit.

3

Räätälöity tuki tiiminne tarpeisiin

Tarjoan yksilöllisesti suunniteltuja valmennusohjelmia, jotka ovat räätälöityjä vastaamaan juuri teidän tiiminne tarpeisiin ja haasteisiin.

Ymmärrän syvällisesti markkinoinnin ja viestinnän alan jatkuvan muutokseen, paineisiin ja epävarmuuteen liittyviä haasteita. Olen itse kokenut ja nähnyt ne aitiopaikalta 10 vuoden urallani markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan johtotehtävissä. Kasvatan osaamistani jatkuvasti erilaisissa valmennuksissa ja koulutuksissa, ja viimeisimmät opintoni resilienssistä ja työhyvinvoinnista voit nähdä alla.   

2023

Psyykkinen valmentaja
 

Aloitin Psyykkinen valmentaja -koulutuksen päivittääkseni tietoa ja laajentaakseni mentaalivalmennuksen osaamista sekä saadakseni viimeisimmän tiedon, teorian ja työkalut psyykkisestä- ja mentaalivalmennuksesta.

2022

NLP Perusteet

NLP Master Practitioner 
Business NLP
 

Alkujaan hakeuduin opiskelemaan neurolingvistista ohjelmointia eli NLP:tä ymmärtääkseni mielen toimintaa entistä syvemmin. NLP:n, tavoitteena on parantaa ajattelu-, tunne- sekä vuorovaikutustaitoja, joista olen kokenut suurinta hyötyä sekä johtamis- että valmentajan työssäni. Metodi hyödyntää useita erilaisia tekniikoita ja malleja.

2022

Yinjoogaohjaaja perusteet
Yoga Alliance Accredited (YACEP)

Täydensin yli 6 vuoden yinjoogan aktiivista harjoittelua kouluttautumalla yinjoogaohaajaksi. Yin on erittäin tehokas sekä kehoa että mieltä palauttava harjoitus, joka syvärentouttaa, rauhoittaa ja uudistaa. Yinjooga ammentaa taustaa kiinalaisesta lääketieteestä, faskia-anatomiasta ja taolaisesta filosofiasta.

2021

Meditaation perusteet
Hypnoosin perusteet

Meditaatio ja hypnoosi toimivat yksinkertaisina sisäänpäin kääntymisen väylinä oman voiman ja sisäisen rauhan äärelle. Opinnot syvensivät ymmärrystä siitä, miten voin tukea niiden avulla myös asiakkaideni kokonaisvaltaist ahyvinvointia.

2021

Äänimaljarentoutus I - IV
Sointukylpy 
Suomen Peter Hess Instituutti

Matkani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin syveni aloittamalla Peter Hess äänimaljarentoutus-opinnot. Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen kokemus, joka vaikuttaa hermostoon, lihaksiin sekä mielen palautumiseen ja voimaantumiseen.

Haluatko kuulla lisää?

Oletko valmis investoimaan tiimisi tulevaisuuteen ja varmistamaan yrityksesi menestyksen pitkällä tähtäimellä? Pyydä ilmainen konsultointi nyt ja luo perusta tiimisi kestävälle kasvulle ja menestykselle!

Kiitos, olemme sinuun pian yhteydessä.

bottom of page