top of page
Susanna mentorisi.jpeg

Tue tiimisi strategisuutta, luovuutta ja resilienssiä

Epävarmuus, motivaation lasku ja luovuuden puute ovat kasvavia uhkia, joita organisaatiot kohtaavat muutosten keskellä.

 

Johtaessani 10 vuoden ajan eri kokoisia markkinointi- ja eCom-tiimejä näin, miten jatkuvan muutoksen aiheuttama kuormitus alkaa muodostua esteeksi kannattavalle liiketoiminnalle.

 

Tähän haasteeseen kehitin uudenlaisen metodin, joka auttaa organisaatioita varmistamaan työntekijöiden hyvinvoinnin, pysyvyyden ja tuottavuuden.

Siirrytte pitkistä, kiireen ja paineiden varjostamista päivistä luovaan ja itsevarmaan arkeen. Tiiminne loistaa osaamisellaan, terävöittää strategista näkemystään ja alkaa fokusoimaan oikeisiin asioihin.

Autan tukemaan hyvinvoinnin tavoitteitanne muutoksesta huolimatta

Havinan Change Accelerator -valmennus auttaa organisaatioita pysymään kilpailukykyisenä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä tarjoamalla työntekijöille tarvittavat taidot ja resurssit muutoksen aiheuttaman epävarmuuden hallintaan.

AUTAMME TEITÄ 

  1. tehostamaan organisaation kestävän kasvun strategiaa ja tavoitteita 

  2. ehkäisemään jatkuvan muutoksen aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia, kuten epävarmuutta, tyytymättömyyttä, sekä kuormituksen, kiireen ja stressin tuntemuksia

  3. tukemaan kilpailukykyä tarjoamalla tiimille tarvittavan fokusoituneen mindsetin muutoksen aiheuttaman stressin hallintaan

  4. tarjoamalla 100 % suositellun, aikataulutehokkaan metodin, joka vaatii vain 15 minuutin päivittäisen sitoutumisen

Varaa maksuton strategiapuhelu niin selvitetään, voisimmeko auttaa teidän tiimiä nousemaan epävarmuudesta fokukseen. Keskustelumme ei sido sinua, mutta voi muuttaa sinun ja tiimisi elämän täysin.

Pitkittynyt stressi voi johtaa luovuuden ja innovoinnin pysähtymiseen, jolloin koko yrityksen menestys joutuu vaakalaudalle

Työperäiseen stressiin vaikuttavat usein työpaikan pitkittyneet haastetilanteet, kuten työn määrä, kasvavat tavoitteet ja luovuuden paineet. Kun vaatimustaso ylittää toistuvasti yksilön voimavarat, on seurauksena ylikuormittuminen ja siitä seuraavat oireet sekä yksilön että työyhteisön tasoilla. 

Työntekijän kokema ylikuormitus aiheuttaa mm.  henkistä etääntymistä, kognitiivisen suoriutumisen haasteita, muistihäiriöitä, päätöksentehon haasteita - ja lopulta voimakasta kyvyttömyyttä luovaan ja innovoivaan työskentelyyn. Myös monenlaiset fyysiset ja henkiset stressin oireet kuten toistuvat säryt, suoliston oireet, unen häiriöt ja ahdistuneisuus.

Voimavarojen ja palautumisen puutteesta aiheutuva loppuunpalaminen sekä kykenemättömyys kehittyä ja kehittää yrityksen liiketoimintaa estävät koko yrityksen kannattavan kasvun ja menestyksen.

Coffee Break

Aikataulutehokas tapa saavuttaa pysyviä tuloksia tasapainoon, luovuuteen ja resilienssiin

Tällaista ei ole aikaisemmin nähty työhyvinvoinnin rintamalla; tuloksia vähäisellä vaivalla ja tehokkaalla ajankäytöllä. Kaikki tämä perustuu tutkittuihin mielen hallinnan menetelmiin ja tehokkaisiin hermoston harjoituksiin.

Henkilökohtaiseen tukeen perustuva valmennuksemme hyödyntää 100% suositeltua, tehokasta Subconscious Body and Mind - menetelmää.

Menetelmässä yhdistetöän hermostoa rauhoittavia ja alitajuntaa aktivoivia tekniikoita mm. NLP:stä, mindfulnessista, meditaatiosta ja psyykkisestä valmennuksesta.

Tällä yhdistelmällä olemme saaneet nopeita ja pysyviä tuloksia alle kolmessa kuukaudessa, vain 15 minuutin päivittäisellä harjoittelulla.
 

"Johtamalla itseäni itsevarmuudesta ja riittävyydestä käsin, huomaan huokuvani samaa myös tiimiläisilleni ja tulokset ovat olleet positiivisesti yllättäviä.”

Sara 2022
Yritysasiakkaat, joiden kanssa meillä on ollut kunnia työskennellä
DNA_logo.png
Mehiläinen logo.png
JCdecaux.png
Pohjola logo.jpg
G&G_logo.png
Haaga-Helia-neliö.png
Nordea logo.png
Castren Snellman.png
Ping logo.png

Valitse valmentajaksi muutosjohtamisen ja tehokkaan palautumisen asiantuntija

Johtaessani ja coachatessani yli 10 vuoden asiantuntiatiimejä Suomen johtavassa viestintätoimistossa, rahapelialalla sekä kokonaisvaltaisen kauneuden ja terveyden alan yrityksissä, näin läheltä, miten muuttuva maailman tilanne ja kasvavat vaatimukset aiheuttavat lisäkuormitusta, epävarmuutta, kiireen ja paineiden tunnetta.

Pitkä kokemus muutosjohtamisesta nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja haastavassa maailmantilanteessa on kasvattanut ymmärrystä menestyksen vaatimuksista ja yksilön tarpeista aidosti hyvinvoivan yrityksen rakentamisessa.

Erityinen vahvuuteni on saada ihmiset uskomaan itseensä ja saavuttamaan unelmansa haastavista tilanteista riippumatta - koska siitähän tässä kaikessa on lopulta kyse - oman tasapainon ja kukoistuksen henkiin puhaltamisesta.

Jätä sivun alareunassa olevalla lomakkeella yhteystietosi, niin jutellaan lisää tavoitteistanne ja milloin haluatte päästä edistämään tiiminne ja liiketoimintanne hyvinvointia.

Susanna Suomi / Havina Coaching

susanna at havinacoaching.fi

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
Susanna Havina mentorisi.jpeg

Autan muutokseen väsyneitä tiimejä pääsemään eroon epävarmuudesta ja kasvattamaan hyvinvointia ja terveyttä edistävää resilienssiä tehokkaan palautumisen avulla.

Olen kasvattanut osaamistani yli 10 vuoden markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan johtamisen tehtävissä sekä lukuisissa valmennuksissa ja koulutuksissa, joista viimeisimmät alla

2023-

Psyykkinen valmentaja
 

Aloitin Psyykkinen valmentaja -koulutuksen päivittääkseni tietoa ja laajentaakseni mentaalivalmennuksen osaamista sekä saadakseni viimeisimmän tiedon, teorian ja työkalut psyykkisestä- ja mentaalivalmennuksesta.

2022

NLP Perusteet

NLP Master Practitioner 
Business NLP

 

Alkujaan hakeuduin opiskelemaan neurolingvistista ohjelmointia eli NLP:tä ymmärtääkseni mielen toimintaa entistä syvemmin. NLP:n, tavoitteena on parantaa ajattelu-, tunne- sekä vuorovaikutustaitoja. Metodi hyödyntää useita erilaisia tekniikoita ja malleja.

2022

Yinjoogaohjaaja perusteet
Yoga Alliance Accredited (YACEP)

Yli 6 vuoden yinjoogan aktiivista harjoittelua kouluttautumalla yinjoogaohaajaksi. Yin on erittäin tehokas sekä kehoa että mieltä palauttava harjoitus, joka syvärentouttaa kehoa ja rauhoittaa. Yinjooga ammentaa taustaa kiinalaisesta lääketieteestä, faskia-anatomiasta ja taolaisesta filosofiasta.

2021

Meditaation perusteet
Hypnoosin perusteet

Meditaatio ja hypnoosi toimivat yksinkertaisina sisäänpäin kääntymisen väylinä oman voiman ja sisäisen rauhan äärelle. Opinnot syvensivät ymmärrystä siitä miten voin tukea niiden avulla myös asiakkaideni hyvinvointia.

2021

Äänimaljarentoutus I - IV
Sointukylpy 
Suomen Peter Hess Instituutti

Matkani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin syveni aloittamalla Peter Hess äänimaljarentoutus-opinnot. Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen kokemus, joka vaikuttaa hermostoon, lihaksiin sekä mielen palautumiseen ja voimaantumiseen.

bottom of page