top of page

Jos olet uupunut

jatkuvaan kiireeseen ja kaipaat tasapainoa työn ja perhe-elämän välillä, olet oikeassa paikassa

(Työ)elämän vaatimukset, jatkuva muutos ja taloudellinen epävarmuus lisäävät paineita entisestään stressaavaan arkeen. 

Me tarvitsemme elämään tasapainoa ja rauhaa, mutta perinteiset palautumisen keinot aiheuttavat usein vain lisästressiä ja paineita.

 

Tähän haasteeseen Havina on kehittänyt täysin uudenlaisen valmennuksen, jossa opit aikataulutehokkaan ja suoritusvapaan tavan päästä pysyvään tasapainoon ja itsevarmuuteen.

 

Täysin uuden lainen metodi perustuu tehokkaisiin mielen ja hermoston hallinnan tekniikoihin, jotka ovat tuttuja mm. NLP:stä, mindfulnessista, meditaatiosta ja psyykkisestä valmennuksesta. 

Susanna Havina mentorisi.jpeg

Valmennus on sinulle tehty, jos tunnistat itsesi seuraavista:

Saat helpot askeleet irti stressistä 


Eikö olisikin helpottavaa, jos voisit täysin ILMAN suorittamista päästä pysyvästi eroon stressistä? Voisit kerrankin päästää irti kontrollista ja luottaa testattuun prosessiin - ja välttää ahdistuksen, uupumuksen ja burnoutin. 

Toistojen, johdonmukaisuuden ja aikataulutehokkaan etenemisen myötä voimme muuttaa elämää pysyvästi
 

  • 7 päivässä buustaat positiivista energiaasi - huomaat ja tunnet eron

  • 21 päivässä reagointisi alkaa muuttumaan ja siitä muodostuu uusi normaali. Lähipiirisikin huomaa eron.

  • 90 päivässä saavutat pysyvän muutoksen. Et enää halua etkä pysty toimimaan vanhojen kaavojen mukaan. Löydät rohkeuden elää arvojesi mukaista, sinun näköistä elämää.

“Havinan valmennus ei ollut pelkästään kurssi tai koulutus, vaan elämän muuttava kokemus. Tämän huomasivat myös läheiset kollegat ja tiimini. Sain vihdoin ylennyksen, josta olin haaveillut, mutten ollut saanut aikaiseksi tehdä asian eteen mitään. Nyt kaikki on toisin ja olen aidosti läsnäoleva ja aikaansaava sekä töissä että kotona."

MAARET 2023

Aikataulutehokkaat harjoitukset eivät lisää stressikuormaa - vaan päinvastoin

 

Hyödynnämme tukenasi päivittäisiä alitajuntaa aktivoivia ja hermostoa rentouttavia, turvallisia harjoituksia. Näin keho pääsee irti pitkäaikaisista stressin oireista ja alkaa omaksumaan uusia, hyvinvointia tukevia toimintamalleja.

  • Opit kestävän tavan palautua jo päivällä, ja nukkua sikeästi yöllä

  • Irrotat itsesi rajoittavista ajatus- ja toimintamalleista (ylisuorittamisesta, tulevaisuuden murehtimisesta, itsesi pienentämisestä ja muiden miellyttämisestä)

  • Valjastat mielesi voiman, jonka ansiosta loistat terveenä, energisenä sekä työssä että vapaalla - ja saavutat tavoitteesi kevyesti ja vaivattomasti

Valmennuksen jälkeen jatkat elämääsi hyvinvoivana versiona itsestäsi, ja kohtaat muutoksen, epävarmuuden ja stressin aivan uudesta näkökulmasta.

"Parasta oli kuinka energisyys ja luovuus palasivat elämääni ja aloin nopeasti saamaan enemmän aikaan, vähemmässä ajassa.

Muutos ulottui myös kotiin ja aloin viettämään enemmän aikaa tärkeiden asioiden parissa ja tunsin ensimmäistä kertaa olevani tasapainossa sekä työssä että vapaa-ajalla."

 

EEVA 2023

 

in etenemme


1. Varmistamme etenemisen sinun tarpeidesi ja tilanteesi mukaan henkilökohtaisten valmennuspuheluiden avulla

 

2. Jotta voit jatkaa normaalia arkea ja silti saavuttaa tuloksia, saat jokaiselle päivälle lyhyen johdannon sekä noin 10 min. mittaisen kuunneltavan harjoituksen

3. Ja pysyvien tulosten varmistamiseksi luomme yhteisen WhatsApp-kanavan, jossa voimme jakaa ilon hetket ja myös ne haastavat tilanteet


 

Asiakkaamme suosittelevat valmennusta 100% 


Kaikki tähän päivään mennessä valmennuksen käyneet ovat saavuttaneet kaikki tavoitteensa,  ja valmennuksen suositteluaste on huikeat 100%. 

Valmennukseen ovat hakeutuneet erityisesti vastuullisissa asiantuntijatehtävissä työskentelevät perheen äidit. Heidän päätavoitteenaan on ollut varmistaa työn ja vapaan tasapaino sekä stressittömyys jatkuvasti muuttuvasta maailman tilanteesta, epävarmuudesta ja kuormituksesta huolimatta.

Valmennuksessani olleet ovat kertoneet saaneensa mm. seuraavia hyötyjä:

 

  • Tasapainosta käsin omaa ajankäyttöä on helpompi hallita ja nähdä, mitkä asiat ovat todella tärkeitä

  • Kun pääsee sinuiksi itsensä kanssa, on terveyttä tukevien (ruoka, liikunta, uni) valintojen tekeminen helpompaa

  • Työpaikalla luottamus omaan osaamiseen on kasvanut ja jatkuvat paineet kadonneet

Täältä voit tutustua asiakkaiden kokemuksiin valmennuksesta >>

Business Owner
"Parasta oli nopea stressitasojen lasku, jonka ansioista aamut eivät enää tuntuneet masentavilta. Parasta kuitenkin oli se, että pääsin eroon raastavasta huijarisyndroomasta, josta olin kärsinyt jo kouluajoista asti."

JOHANNA 2023

Uuden ajan stressinpoisto perustuu alitajunnan kanssa työskentelyyn

Valmennuksen aikataulutehokas, vain 15 min. päivittäinen lepohermostoa ja alitajuntaa aktivoiva harjoittelu etenee optimaalisessa järjestyksessä ja mahdollistaa pysyvät tulokset 10 viikon aikana.


Valmennus hyödyntää ja yhdistelee hermostoa harmonisoivia ja alitajuntaa aktivoivia tekniikoita mm. NLP:stä (Neuro-Linguistic programming), mindfullnesista ja meditaatiosta.

Ensin keskitymme rauhoittamaan ylikierroksilla käyvän kehon tasapainottamalla hermostoa helppojen ja tehokkaiden kuunneltavien harjoitusten avulla. 

Kun stressi saadaan purettua, pääsemme vaikuttamaan syvällä alitajunnassa oleviin mielen esteisiin. Näin pääsemme vapauttamaan menneisyyden taakat, korjaamaan negatiivisia ajatusmalleja ja luomaan uusia kehittäviä ja tervettä elämää ruokkivia, positiivisia uskomuksia.

 


Tällä tekniikalla saamme pysyviä muutoksia elämään - turvallisesti ja helposti

Monelle tulee yllätyksenä kuinka paljon arvokasta tietoa alitajunta sisältää.

 

Harjoittamalla alitajuntaa voimme saada syvempää ymmärrystä omista ajatuksista, tunteista, uskomuksista ja käyttäytymismalleista. 

 

Se, mikä tekee alitajunnasta erityisen mahtavan työkalun ongelmien ratkaisijana ja tavoitteiden täyttäjänä on sen kyky tunnistaa ja työstää syvemmällä tasolla olevia uskomuksia, ajatusmalleja ja valtavaa potentiaaliasi. 

 

Alitajunnan kanssa työskennellessä pääsemme vaikuttamaan syvällä oleviin esteisiin ja rajoittaviin uskomuksiin, joita emme aina edes tiedosta olevan olemassa. Sen avulla voidaan vapauttaa menneisyyden taakat, korjata negatiivisia ajatusmalleja ja luoda uusia kehittäviä ja tervettä elämää ruokkivia, positiivisia uskomuksia.

Se auttaa ymmärtämään, mistä tietyt ajatus- ja käyttäytymismallit juontavat juurensa. Ja näin ollen mahdollistaa niiden uudelleen ohjelmoinnin, uusiin positiivisiin ja terveyttä ruokkiviin malleihin. 

 

Haluatko mukaan?

Kun haluat päästä lopullisesti eroon stressaamisesta, jätä yhteystietosi sivun alareunasta, niin lähetän sinulle lisätietoja valmennuksesta ja katsotaan, miten sinäkin pääset mahdollisimman pian pysyviin tuloksiin.

Syyt miksi työskentelemme alitajunnan kanssa:
 

Kokonaisvaltaisuus

Alitajunta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kaikkiin osa-alueisiin elämässämme ja tuo ratkaisuja ongelmiin sekä puhaltaa tuulta tavoitteisiin

Helppous

Alitajunnan kanssa on turvallista, stressitöntä, kevyttä ja erityksen tehokasta työskennellä

Pysyvät tulokset

Pystymme purkamaan vanhoja haitallisia uskomuksia ja toimintamalleja, jonka ansiosta tulokset ovat pysyviä 

Havinan hyödyntämä hermoston rauhoittamista ja alitajunnan aktivointia tukeva Havinan Body&Mind -metodi on testattu menestyksekkääksi ja tehokkaaksi tavaksi valmennuksissamme jo vuoden ajan

Testimonial pic Ninnu.png
"En olisi pystynyt muutokseen yksin. Mutta valmennuksen jälkeen tiedän, että pystyn yksin mihin tahansa. Mielestäni valmennuksen paras oppi oli se, että hyvä olo, tasapaino ja terveys voidaan saavuttaa täysin ilman pinnistelyjä ja pakottamista."

NINNU 2023

Olen Susanna, uuden ajan palautumisvalmentaja

Nykypäivän haasteita ei ratkaista perinteisillä ja kankeilla, aikaa vievillä stressin hallinnan metodeilla. Uusi aika tarvitsee uusia keinoja.

 

Autan suorittamiseen uupuneita naisia päästämään irti haitallisesta stressistä ja saavuttamaan elämäänsä aidon palautumisen ja pysyvän mielenrauhan.

Olen työskennellyt yli 10 vuoden ajan haastavissa muutosjohtamisen tehtävissä ja opiskellut erilaisia keinoja haitallisesta suorittamisesta ja stressaamisesta irti pääsemiseen - ja lopulta todistanut oman paranemiseni haitallisesta stressistä - sekä lukuisia asiakkaideni onnistumistarinoita.

Erityinen vahvuuteni on saada ihmiset uskomaan itseensä ja saavuttamaan unelmansa haastavista tilanteista riippumatta - koska siitähän tässä kaikessa on lopulta kyse - sinun oman tasapainon ja kukoistuksen henkiin puhaltamisesta.

Jos vielä pohdit valmennukseen lähtemistä, kuvittele elämäsi kahden kuukauden päästä.

 

Haluatko olla tässä samassa tilanteessa, vai haluatko olla uusi hyvinvoiva ja stressitön versio itsestäsi?

Kun haluat päästä lopullisesti eroon stressaamisesta, jätä yhteystietosi sivun alareunasta, niin lähetän sinulle lisätietoja valmennuksesta ja katsotaan, miten sinäkin pääset mahdollisimman pian pysyviin tuloksiin.


 

Susanna mentorisi.jpeg

Olen kasvattanut osaamistani yli 10 vuoden markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan johtamisen tehtävissä hyvinvointialalla sekä lukuisissa valmennuksissa ja koulutuksissa, joista viimeisimmät alla

2023

Psyykkinen valmentaja
 

Aloitin Psyykkinen valmentaja -koulutuksen päivittääkseni tietoa ja laajentaakseni mentaalivalmennuksen osaamista sekä saadakseni viimeisimmän tiedon, teorian ja työkalut psyykkisestä- ja mentaalivalmennuksesta.

2022

NLP Perusteet

NLP Master Practitioner 
Business NLP

 

Alkujaan hakeuduin opiskelemaan neurolingvistista ohjelmointia eli NLP:tä ymmärtääkseni mielen toimintaa entistä syvemmin. NLP:n, tavoitteena on parantaa ajattelu-, tunne- sekä vuorovaikutustaitoja, joista olen kokenut suurinta hyötyä sekä johtamis- että valmentajan työssäni. Metodi hyödyntää useita erilaisia tekniikoita ja malleja.

2022

Yinjoogaohjaaja perusteet
Yoga Alliance Accredited (YACEP)

Täydensin yli 6 vuoden yinjoogan aktiivista harjoittelua kouluttautumalla yinjoogaohaajaksi. Yin on erittäin tehokas sekä kehoa että mieltä palauttava harjoitus, joka syvärentouttaa, rauhoittaa ja uudistaa. Yinjooga ammentaa taustaa kiinalaisesta lääketieteestä, faskia-anatomiasta ja taolaisesta filosofiasta.

2021

Meditaation perusteet
Hypnoosin perusteet

Meditaatio ja hypnoosi toimivat yksinkertaisina sisäänpäin kääntymisen väylinä oman voiman ja sisäisen rauhan äärelle. Opinnot syvensivät ymmärrystä siitä, miten voin tukea niiden avulla myös asiakkaideni kokonaisvaltaist ahyvinvointia.

2021

Äänimaljarentoutus I - IV
Sointukylpy 
Suomen Peter Hess Instituutti

Matkani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin syveni aloittamalla Peter Hess äänimaljarentoutus-opinnot. Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen kokemus, joka vaikuttaa hermostoon, lihaksiin sekä mielen palautumiseen ja voimaantumiseen.

ENSIMMÄINEN ASKELEESI
STRESSITTÖMYYTEEN

Jotta pystymme yhdessä varmistamaan Havinan valmennuksen sopivuuden ja taatut tulokset, jätä yhteystietosi niin lähetän sinulle lisätietoja valmennuksesta seuraavan arkipäivän aikana.

Kiitos paljon, palaan pian asiaan!

bottom of page