top of page

Arki, jossa jaksaminen on jatkuvasti koetuksella...

Päivät alkavat usein jo ennen kuin aurinko ehtii nousta, ja täyttyvät lähes tauotta toistuvista kiireistä, odotuksista ja vastuista, jotka tuntuvat vain kasautuvan.

 

Vapaa-aika ja oma hyvinvointi jäävät aina viimeiseksi, pohjalla oleviksi toiveiksi, jotka harvoin toteutuvat.

 

Mieli ja keho kantavat raskasta taakkaa, ja ajan mittaan aletaan huomata, että ahdistus, ärtyneisyys ja unettomuus muuttuvat jatkuviksi kumppaneiksesi.

 

Suolistovaivat, aivosumu ja huomaamaton painon nousu alkavat ilmetä hälytysmerkkeinä.

Vaikka apua tarjotaan kirjoissa, erilaisista kursseissa ja jopa lääkkein, todelliset, pysyvät ratkaisut tuntuvat olevan kiven alla.

20231122_Susanna_Suomi_LN-11.jpg

Olet oikeassa paikassa, jos tunnistat itsesi seuraavista:

Vuosien aikana hermostoon jumiutunut stressi saa kehon ja mielen voimaan huonosti...

 • vaikka yritetään pysyä tehokkaana, olo on väsynyt ja uupunut, ja ainoa lohtu on kumota pannullinen kahvia ja napata suklaapatukka tuomaan virtaa

 • työpäivät kärsivät aivosumusta ja siitä ettei pysty tekemään päätöksiä tehokkaasti

 • murehditaan tiukkoja deadlinejä ja haastavia tilanteita etukäteen

 • illalla, kun yritetään rentoutua, mieli pyörittelee kauhuskenaarioita kaikesta siitä, mikä voi unohtua tai mennä pieleen 

 • levottomat yöt tekevät seuraavasta päivästä entistä raskaamman

 • ei kyetä olemaan läsnä ja tunnetaan jatkuvaa riittämättömyyttä ja syyllisyyttä, kun ystävät, perhe ja kollegat näkevät sinut jatkuvasti poissaolevana ja ärtyneenä...

 

Kun aloitat prosessin, huomaat pian, että pystyt palautumaan päivän rasituksista nopeammin ja nukkumaan yöt levollisemmin.

 

Energiatasot kohoaa, ja kykenet nauttimaan päivistäsi täysin siemauksin, kukoistaen työssäsi ja vapaa-ajallasi, ja keskittymään asioihin, jotka todella merkitsevät ja saavat sydämen tanssimaan.

Woman Hiker_edited.jpg

“Havinan valmennus ei ollut pelkästään kurssi tai koulutus, vaan elämän muuttava kokemus. Tämän huomasivat myös läheiset kollegat ja tiimini. Sain vihdoin ylennyksen, josta olin haaveillut, mutten ollut saanut aikaiseksi tehdä asian eteen mitään. Nyt kaikki on toisin ja olen aidosti läsnäoleva ja aikaansaava sekä töissä että kotona."

MAARET, markkinointipäällikkö

Kiireestä kukoistukseen 04.png

"Parasta oli kuinka energisyys ja luovuus palasivat elämääni ja aloin nopeasti saamaan enemmän aikaan, vähemmässä ajassa.

Muutos ulottui myös kotiin ja aloin viettämään enemmän aikaa tärkeiden asioiden parissa ja tunsin ensimmäistä kertaa olevani tasapainossa sekä työssä että vapaa-ajalla."

 

EEVA, koulutusjohtaja

Näin etenemme

 

Pysyvä muutos epävarmuuksiin ja pelkoihin ei tapahdu ulkoa käsin. Työ on tehtävä meidän jokaisen sisällä.

1. Uusi suunta: 

Asetamme selkeät ja saavutettavat tavoitteet perustuen syvälliseen alkukartoitukseen, jossa tunnistamme henkilökohtaiset esteet ja voimavarat. Psyykkisen valmennuksen tehokas prosessi auttaa tunnistamaan omat vahvuudet.

2. Vanhojen tapojen ja juurisyiden perusteellinen purku: 

Muutamme negatiivisia ajatusmalleja ja puramme pelkoja, jotka ovat estävät tekemästä töitä skarppina, olemasta rentona vapaalla ja nauttimasta elämästä.

 

Käytämme tutkittuja menetelmiä, kuten psyykkistä valmennusta, NLP:tä ja mindfulness-harjoituksia, jotta opit käsittelemään stressiä ja ahdistusta tehokkaammin, ja usein myös muuttamaan entiset rajoitukset vahvuuksiksi.

3. Kestävät ja pysyvät tulokset: 

Rakennetaan kestävä itsevarmuus ja sun elämän rytmiin ja arkeen sopiva stressinhallinta ilman pikalohtuja; somekoukkua, suklaata, shoppailua tai viinilasillista… tai loputonta ulkoisen hyväksynnän kaipuuta.

Yhteistyömme sekä psyykkisen valmennuksen strategiat ja prosessit antavat koko elämän kantavia tuloksia.

 

Emme vain paikkaa haavoja pikalaastarilla, vaan ratkaisemme raastavia ongelmia ja rakennamme arkea, jossa sinä saat loistaa!

Saat henkilökohtaisen tuen, joka näkee ja kuulee sinut omana itsenäsi. Tämä matka tehdään yhdessä ja sen vuoksi saammekin kerta toisensa jälkeen elämää mullistavia tuloksia!

"Ymmärsin valmennuksen aikanaettä olen arvottanut itseäni ja tekemisiäni paljon muiden kehujen ja silmien kautta. Olen antanut muiden määritellä itseni ja minuuttani sen sijaan, että tietäisin, kuka ja millainen itse olen. Nyt näen itseni arvokkaana ihmisenä ja osaajana. Itsetuntemukseni on parantunut huimasti, enkä enää laske omaa arvoani muiden varaan tai mielipiteisiin."

 

KATI, viestinnän asiantuntija

Miksi asiakkaamme suosittelevat valmennusta 100% ?


Valmennukseen ovat hakeutuneet erityisesti vastuullisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä työskentelevät naiset, jotka ovat kertoneet saaneensa mm. seuraavia hyötyjä:

 

 • Vapautuminen jatkuvasta ylisuorittamisesta ja perfektionismista: valmennuksen myötä he ovat oppineet keskittymään olennaiseen, mikä on parantanut työsuorituksia ja tuonut lisää iloa sekä vapaa-aikaan että työhön.

 • Mielenterveyden vahvistuminen: valmennus auttaa hälventämään yliajattelun sumua, mikä on lisännyt merkittävästi mielenrauhaa ja stressinsietokykyä päivittäisessä elämässä.

 • Rohkeus olla oma itsensä: Naiset kokevat saavansa rohkeutta ilmaista omia ajatuksiaan ja tunteitaan avoimesti, myös paineen alla. Tämä on vahvistanut itsevarmuutta ja asemaa työyhteisöissä ja tuonut ylennyksiä sekä rohkaissut perustamaan oman yrityksen

 • Kyky asettaa terveet rajat: Valmennus on opettanut asettamaan rajoja sekä työssä että henkilökohtaisessa elämässä. Tämä on auttanut välttämään uupumuksen ja lopettamaan jatkuvan suorittamisen

Jokainen Havinan henkilökohtaisen valmennuksen käynyt on saavuttanut kaikki tavoitteensa,  ja valmennuksen suositteluaste on 100%. 
 

Kiireestä kukoistukseen 05.png
"Parasta oli nopea stressitasojen lasku, jonka ansioista aamut eivät enää tuntuneet masentavilta. Pääsin myös eroon raastavasta huijarisyndroomasta, josta olin kärsinyt jo kouluajoista asti."

JOHANNA, markkinointijohtaja

Olen Susanna, tavoitteellisten naisten psyykkinen valmentaja


Autan uupuneita naisia vapautumaan suorittamisesesta, paineista ja perfektionismista - ja saavuttamaan mielenrauhan ja tasapainoisen arjen.

Oma matkani on kulkenut yli 10 vuoden ajan haastavissa muutosjohtamisen tehtävissä, joissa halusin aina tehdä, olla ja saavuttaa enemmän. 

 

Noiden vuosien aikana sairastutin kehoni ja mieleni pahemman kerran ja vasta vuosien harjoittelun, opiskeluiden, lääkäreiden ja monen mutkan kautta lopulta sain terveyteni kuntoon ja vapautuduin haitallisesta suorittamisesta.

 

Omasta paranemisestani inspiroituneena loin prosessin, jota olen hyödyntänyt itseni lisäksi lukuisien asiakkaideni kanssa mullistaen heidän elämänsä. 

 

Nyt kysynkin, millainen tilanne sulla on?

 

Haluatko olla tässä tilanteessa vielä ensi vuonna, vai olisitko mielummin tasapainoinen, itsevarma ja huoleton - haastavista ihmisistä, tilanteista ja ajoista riippumatta?

 

Kun haluat saada pysyviä tuloksia, tutustu valmennuksiimme sivun alareunasta

 

Lue lisää taustastani täällä >>
 

20231122_Susanna_Suomi_LN-01.jpg

Irti epävarmuuksista
RISE 2 kk

Poistamme elämää rajoittavia epävarmuuksia, jatkuvaa riittämättömyyttä ja suorittamisen tarvetta.
 

Saat tuen, joka näkee ja kuulee sinut omana itsenäsi - ja auttaa kääntämään haasteet ja epävarmuudet vahvuuksiksi. 

Sisältää

 • 3 x henkilökohtaista Zoom-etävalmennusta 

 • viikkotavoitteet- ja tehtävät sekä niiden seuranta

 • henkilökohtainen tuki WhatsAppissa

 

Maksu 1 erässä 750 € (sis. alv 24%)

 

Varaa tästä ensimmäinen etätapaamisaika. Loput ajat sovitaan tilanteesi ja aikataulusi mukaan :)

Red and blue hydrangea_edited.jpg

Astu pysyvään kukoistukseen 3-6kk

Tervetuloa intensiivivalmennukseen, jossa poistamme elämääsi rajoittavia epävarmuuksia, pelkoja, jatkuvia riittämättömyyden tunteita tai perfektionismia.

 

Saat tehokkaimmat tekniikat arkeesi sovitettuna sekä näkyvät ja tuntuvat tulokset, jotta voit loistaa ja menestyä työssäsi ja nauttia vapaasta. 

Saat 100% tuen, joka näkee ja kuulee sinut omana itsenäsi - ja auttaa kääntämään haasteet ja epävarmuudet vahvuuksiksi. 

Sisältää

 • tarpeesi mukaan räätälöidyn valmennuksen, jossa saat tuntuvia tuloksia ensimmäisistä viikoista alkaen

 • 10 viikon ohjelman ja päiväkohtaiset harjoitukset 

 • tarpeesi mukaisen määrän Zoom-etävalmennuksia

 • henkilökohtainen viestikanava ja rajoittamaton tuki (ääni)viestien muodossa

 • VIP-pääsy kaikkiin Havina-tapahtumiin Helsingissä, mm. Tapanilan äänimaljarentoutukset ja workshopit sekä Äänimaljarentoutus-kirjasto ja etävalmennukset 6kk ajan

 

Rajattu määrä paikkoja.

 

Pyydä lisätiedot lähettämällä viesti "KIIREESTÄ KUKOISTUKSEEN" osoitteeseen susanna at havinacoaching.fi

bottom of page