top of page

Monelle arki on jatkuvaa tasapainoilua kiireen, vastuiden ja odotusten myllerryksessä.

Päivästä toiseen: aikaiset herätykset, tiukat aikataulut, kasvavat työpaineet, lasten tarpeet, pyykit, siivous, ruoanlaitto...

Keskellä tätä kaikkea, usein aivan huomaamatta, keho kerää itseensä stressiä - ja alkaa oirehtia selittämättömillä oireilla kuten ahdistuksella, ärtymyksellä, säryillä, unettomuudella, suoliston ongelmilla ja painon nousuna.

Pitkittyessään jumiutuneen stressin oireet ajavat etsimään apua ulkoisista apukeinoista, kuten self help -kirjoista, webinaareista, aikaa vievistä harjoituksista, hintavista hoidoista tai jopa lääkkeistä.

Been there, done that!

Vaikka nämä tuovat vähän helpotusta, eivät ne tuo PYSYVIÄ ratkaisuja.

Tästä seuraa painetta tehdä vielä ENEMMÄN, vaikka hermosto tekee jo kaikkensa pitääkseen sinut edes jollain tapaa toimintakykyisenä.

Susanna Havina mentorisi.jpeg

Valmennus on sinulle tehty, jos tunnistat itsesi seuraavista:

Vapauta hermostosi jumiutuneesta stressistä

Vuosien aikana hermostoosi jumiutunut stressi saa kehosi ja mielesi voimaan HUONOSTI. Hyödyntämällä alitajuntaa aktivoivia ja hermostoa rentouttavia, turvallisia harjoituksia, saat aikaan pysyviä tuloksia

 • Hermosto vapautuu vuosien aikana kertyneestä haitallisesta, jumiutuneesta stressistä

 • Mieli vapautuu rajoittavista ajatus- ja toimintamalleista, kuten ylisuorittamisesta, tulevaisuuden murehtimisesta, itsesi pienentämisestä ja miellyttämisestä
 • Palaudut jo päivällä, ja alat nukkumaan sikeästi yöllä

Valmennuksen jälkeen jatkat elämää hyvinvoivana töissä ja vapaalla, ja kohtaat muuttuvan maailman ja epävarmuudet aivan uudesta näkökulmasta.

“Havinan valmennus ei ollut pelkästään kurssi tai koulutus, vaan elämän muuttava kokemus. Tämän huomasivat myös läheiset kollegat ja tiimini. Sain vihdoin ylennyksen, josta olin haaveillut, mutten ollut saanut aikaiseksi tehdä asian eteen mitään. Nyt kaikki on toisin ja olen aidosti läsnäoleva ja aikaansaava sekä töissä että kotona."

MAARET 2023

Helpot askeleet irti stressistä 


Eikö olisikin helpottavaa, jos voisit täysin ILMAN suorittamista päästä pysyvästi eroon stressistä?

 

Voisit vain päästää irti puskemisesta ja luottaa testattuun prosessiin - ja purkaa kehoon kertyneen stressin ja laittaa stopin kaikille sen oireille.

Toistojen ja aikataulutehokkaan etenemisen myötä voimme muuttaa elämää pysyvästi
 

 • 7 päivässä buustaat positiivista energiaasi - huomaat ja tunnet eron

 • 21 päivässä reagointisi alkaa muuttumaan ja lähipiirisikin huomaa eron.

 • 90 päivässä saavutat pysyvän muutoksen. Et enää halua etkä pysty toimimaan vanhojen kaavojen mukaan. Löydät rohkeuden elää arvojesi mukaista, sinun näköistä, onnellista ja tasapainoista elämää.

Kiireestä kukoistukseen 04.png

"Parasta oli kuinka energisyys ja luovuus palasivat elämääni ja aloin nopeasti saamaan enemmän aikaan, vähemmässä ajassa.

Muutos ulottui myös kotiin ja aloin viettämään enemmän aikaa tärkeiden asioiden parissa ja tunsin ensimmäistä kertaa olevani tasapainossa sekä työssä että vapaa-ajalla."

 

EEVA 2023

Näin etenemme

Valmennuksen aikataulutehokas, vain 15 min. päivittäinen lepohermostoa ja alitajuntaa aktivoiva harjoittelu mahdollistaa pysyvät tulokset 10 viikon aikana.

Avaintekijänä on eteneminen tietyn järjestyksen mukaan, jolloin keho ja mieli pääsevät muodostamaan uusia tapoja, jotka säilyvät pysyvästi.

1. Ensin keskitymme rauhoittamaan ylikierroksilla käyvää kehoa ja hermostoa tehokkaiden, vain kuuntelua vaativien harjoitusten avulla. 

 

2. Kun jumiutunut stressi saadaan purettua, pääsemme vaikuttamaan tiedostamattomiin, rajoittaviin ajatus- ja toimintamalleihin.

 

3. Näin keho ja mieli alkavat korjaantua itsestään [palautua luonnolliseen tasapainoon], jolloin myös negatiiviset ajatukset, pelot sekä terveyttä häiritsevät tavat häviävät luonnollisesti vain muutamassa viikossa.​

Kiireestä kukoistukseen 05.png
"Parasta oli nopea stressitasojen lasku, jonka ansioista aamut eivät enää tuntuneet masentavilta. Pääsin myös eroon raastavasta huijarisyndroomasta, josta olin kärsinyt jo kouluajoista asti."

JOHANNA 2023

Asiakkaamme suosittelevat valmennusta 100% 


Kaikki tähän päivään mennessä valmennuksen käyneet ovat saavuttaneet kaikki tavoitteensa,  ja valmennuksen suositteluaste on huikeat 100%. 

Valmennukseen ovat hakeutuneet erityisesti vastuullisissa asiantuntijatehtävissä työskentelevät uranaiset ja perheen äidit.

 

Valmennuksessani olleet ovat kertoneet saaneensa mm. seuraavia hyötyjä:

 

 • ei enää ahdistusta joka kerta kun puhelin soi tai piippaa uudesta viestistä

 • virkeä ja energinen olo ilman jatkuvaa kahvin kofeiinikoukkua

 • levolliset ja rauhalliset illat ilman myllyttäviä ajatuksia seuraavan päivän palaverin agendasta tai kotitöistä

 • aidosti palauttavat ja virkistävät unet ilman ahdistavia heräilyjä

 • läsnäolo perheen kanssa sekä omat rakkaat harrastukset ilman, että ajatukset pyörivät jatkuvasti työasioissa tai muissa tekemättömissä tehtävissä

Täältä voit tutustua asiakkaiden kokemuksiin valmennuksesta >>

Testimonial pic Ninnu.png
"En olisi pystynyt muutokseen yksin. Mutta valmennuksen jälkeen tiedän, että pystyn yksin mihin tahansa. Mielestäni valmennuksen paras oppi oli se, että hyvä olo, tasapaino ja terveys voidaan saavuttaa täysin ilman pinnistelyjä ja pakottamista."

NINNU 2023

Olen Susanna, tavoitteellisten uranaisten mentaalivalmentaja

Autan suorittamiseen uupuneita naisia päästämään irti kehoon jumiutuneesta haitallisesta stressistä ja saavuttamaan elämäänsä tasapainon ja aidon palautumisen.

Olen työskennellyt yli 10 vuoden ajan haastavissa muutosjohtamisen tehtävissä ja opiskellut keinoja haitallisesta suorittamisesta ja stressaamisesta irti pääsemiseen - ja lopulta todistanut oman sekä lukuisten asiakkaideni onnistumistarinoita.

Erityinen vahvuuteni on saada ihmiset uskomaan itseensä ja saavuttamaan unelmansa haastavista tilanteista riippumatta. 

Jos vielä pohdit valmennukseen lähtemistä, kuvittele elämäsi kahden kuukauden päästä.

 

Haluatko olla tässä samassa tilanteessa, vai haluatko olla uusi hyvinvoiva ja stressitön versio itsestäsi?

Kun haluat päästä lopullisesti eroon stressaamisesta, jätä yhteystietosi sivun alareunasta, niin lähetän sinulle muutaman kysymyksen sekä lisätiedot valmennuksesta!


 

Susanna mentorisi.jpeg

Olen kasvattanut osaamistani yli 10 vuoden muutosjohtamisen tehtävissä markkinoinnin alalla sekä lukuisissa valmennuksissa ja koulutuksissa, joista viimeisimmät alla

2023

Psyykkinen valmentaja
 

Aloitin Psyykkinen valmentaja -koulutuksen päivittääkseni tietoa ja laajentaakseni mentaalivalmennuksen osaamista sekä saadakseni viimeisimmän tiedon, teorian ja työkalut psyykkisestä- ja mentaalivalmennuksesta.

2022

NLP Perusteet

NLP Master Practitioner 
Business NLP
 

Alkujaan hakeuduin opiskelemaan neurolingvistista ohjelmointia eli NLP:tä ymmärtääkseni mielen toimintaa entistä syvemmin. NLP:n, tavoitteena on parantaa ajattelu-, tunne- sekä vuorovaikutustaitoja, joista olen kokenut suurinta hyötyä sekä johtamis- että valmentajan työssäni. Metodi hyödyntää useita erilaisia tekniikoita ja malleja.

2022

Yinjoogaohjaaja perusteet
Yoga Alliance Accredited (YACEP)

Täydensin yli 6 vuoden yinjoogan aktiivista harjoittelua kouluttautumalla yinjoogaohaajaksi. Yin on erittäin tehokas sekä kehoa että mieltä palauttava harjoitus, joka syvärentouttaa, rauhoittaa ja uudistaa. Yinjooga ammentaa taustaa kiinalaisesta lääketieteestä, faskia-anatomiasta ja taolaisesta filosofiasta.

2021

Meditaation perusteet
Hypnoosin perusteet

Meditaatio ja hypnoosi toimivat yksinkertaisina sisäänpäin kääntymisen väylinä oman voiman ja sisäisen rauhan äärelle. Opinnot syvensivät ymmärrystä siitä, miten voin tukea niiden avulla myös asiakkaideni kokonaisvaltaist ahyvinvointia.

2021

Äänimaljarentoutus I - IV
Sointukylpy 
Suomen Peter Hess Instituutti

Matkani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin syveni aloittamalla Peter Hess äänimaljarentoutus-opinnot. Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen kokemus, joka vaikuttaa hermostoon, lihaksiin sekä mielen palautumiseen ja voimaantumiseen.

ENSIMMÄINEN ASKEL
STRESSITTÖMYYTEEN

Jotta pystymme yhdessä varmistamaan Havinan valmennuksen sopivuuden ja taatut tulokset, jätä yhteystietosi niin lähetän sinulle muutaman kysymyksen sekä lisätietoja valmennuksesta 

Kiitos paljon, palaan pian asiaan!

bottom of page