top of page

Monelle arki on jatkuvaa selviytymistä kiireen, vastuiden ja paineiden keskellä. 

Päivästä toiseen: aikaiset herätykset, tiukat aikataulut, nopeasti muuttuvat tilanteet töissä, lasten tarpeet, kotityöt - ja oma hyvinvointi...

Keskellä tätä kaikkea keho ja mieli varastoivat stressiä - ja alkavat reagoida selittämättömillä oireilla kuten ahdistuksella, ärtymyksellä, unettomuudella, suoliston ongelmilla ja painon nousuna.

Pitkittyessään paineet ja jumiutuneen stressin oireet ajavat etsimään apua ulkoisista apukeinoista, kuten self help -kirjoista, webinaareista, harjoituksista, hoidoista ja jopa lääkkeistä - tai pahimmillaan sairaslomista.

Vaikka nämä toisivatkin helpotusta, eivät ne anna PYSYVÄÄ ratkaisuja.

20231122_Susanna_Suomi_LN-11.jpg

Olet oikeassa paikassa, jos tunnistat itsesi seuraavista:

Vuosien aikana hermostoon jumiutunut stressi saa kehon ja mielen voimaan huonosti...

 • vaikka yrität pysyä energisenä ja tehokkaana, tunnet olon väsyneeksi ja uupuneeksi, ja turvaudut kumoamaan pannullisen kahvia vain pysyäksesi hereillä ja keskittyneenä.

 • työpäivät kärsivät aivosumusta ja siitä ettet muista tärkeitä asioita tai pysty tekemään päätöksiä tehokkaasti

 • illalla, kun yrität rentoutua, mieli pyörittelee kauhuskenaarioita ja pelkokuvia, kaikesta siitä, mikä voi mennä pieleen 

 • levottomat yöt ja heräilyt tekevät seuraavasta päivästä entistä raskaamman. Et saa tarpeeksi lepoa palautuaksesi ja tunnet olon uupuneeksi heti aamusta.

 • et kykene olemaan läsnä läheisillesi tai tiimillesi. Tunnet riittämättömyyttä ja syyllisyyttä, kun ystävät, perhe ja kollegat näkevät sinut jatkuvasti poissaolevana ja ärtyneenä...

 

Hyödyntämällä psyykkistä valmennusta ja hermostoa rentouttavia harjoituksia

 1. Keho pääsee irti vuosien aikana kertyneestä haitallisesta stressistä

 2. Mieli vapautuu rajoittavista malleista, kuten ylisuorittamisesta, murehtimisesta ja kauhuskenaarioista, itsesi pienentämisestä ja miellyttämisestä

 3. Palaudut jo päivällä, ja alat nukkumaan sikeästi yöllä

 4. Pystyt loistamaan työssä ja vapaalla, nauttimaan arjesta ja suuntaamaan energiasi sinulle tärkeisiin asioihin 

Woman Hiker_edited.jpg

“Havinan valmennus ei ollut pelkästään kurssi tai koulutus, vaan elämän muuttava kokemus. Tämän huomasivat myös läheiset kollegat ja tiimini. Sain vihdoin ylennyksen, josta olin haaveillut, mutten ollut saanut aikaiseksi tehdä asian eteen mitään. Nyt kaikki on toisin ja olen aidosti läsnäoleva ja aikaansaava sekä töissä että kotona."

MAARET, markkinointipäällikkö

Eikö olisikin helpottavaa, jos voisit täysin ILMAN suorittamista päästä pysyvästi eroon stressistä?

 

Voisit vain päästää irti puskemisesta ja luottaa testattuun prosessiin - ja purkaa kehoon kertyneen stressin ja laittaa stopin kaikille ikäville oireille.

Purkamalla kehon stressiä ja vapauttamalla mieltäsi ohjaavia triggereitä ja ajatusmalleja, voit alkaa elämää omasta voimasta käsin.

Ja vaikka moni on tottunut elämään näin vuosikausia, ei muutoksen tekemisen tarvitse olla vaikeaa tai aikaavievää <3

Kiireestä kukoistukseen 04.png

"Parasta oli kuinka energisyys ja luovuus palasivat elämääni ja aloin nopeasti saamaan enemmän aikaan, vähemmässä ajassa.

Muutos ulottui myös kotiin ja aloin viettämään enemmän aikaa tärkeiden asioiden parissa ja tunsin ensimmäistä kertaa olevani tasapainossa sekä työssä että vapaa-ajalla."

 

EEVA, koulutusjohtaja

Näin etenemme

 

 

1. Suunnan ja identiteetin kirkastaminen:
Aloitamme selkeyttämällä yhdessä tavoitteita ja toivomaasi suuntaa. P
rosessi on lempeä mutta intensiivinen, ja luo vankan perustan koko elämälle

 

2. Negatiivisten mallien muuttaminen:
Seuraavaksi keskitymme irtautumaan negatiivisesti elämääsi vaikuttavista ajatus- ja toimintamalleista, jotka ovat voineet jo vuosien ajan vaikuttaa työssä menestymiseen, ihmissuhteisiin ja elämästä nauttimiseen.

3. Kestävien tulosten saavuttaminen:

Yhteistyömme sekä psyykkisen valmennuksen tehokkaat työkalut ja prosessit antavat koko elämän kantavia tuloksia. Emme vain paikkaa haavoja pikalaastarilla, vaan todella ratkaisemme raastavia ongelmia ja rakennamme arkea, jossa sinä saat loistaa!

Saat henkilökohtaisen tuen, joka näkee ja kuulee sinut omana itsenään. Tämä matka tehdään yhdessä ja sen vuoksi saammekin kerta toisensa jälkeen elämää mullistavia tuloksia!

"Ymmärsin valmennuksen aikanaettä olen arvottanut itseäni ja tekemisiäni paljon muiden kehujen ja silmien kautta. Olen antanut muiden määritellä itseni ja minuuttani sen sijaan, että tietäisin, kuka ja millainen itse olen. Nyt näen itseni arvokkaana ihmisenä ja osaajana. Itsetuntemukseni on parantunut huimasti, enkä enää laske omaa arvoani muiden varaan tai mielipiteisiin."

 

KATI, viestinnän asiantuntija

Miksi asiakkaamme suosittelevat valmennusta 100% ?


Jokainen Havinan henkilökohtaisen valmennuksen käynyt on saavuttanut kaikki tavoitteensa,  ja valmennuksen suositteluaste on 100%. 

Valmennukseen ovat hakeutuneet erityisesti vastuullisissa asiantuntijatehtävissä työskentelevät uranaiset,
 jotka ovat kertoneet saaneensa mm. seuraavia hyötyjä:

 

 • vapautuminen jatkuvasta ylisuorittamisesta, yliajattelusta ja perfektionismista, mikä on tuonut rentoutta ja nautintoa elämään

 • taidon voittaa riittämättömyyden tunne työssä, ystävyyssuhteissa ja omassa hyvinvoinnissa

 • rohkeuden ilmaista itseään myös haastavissa tilanteissa

 • olla oma itsensä pelkäämättä muiden reaktioita

 • kyvyn asettaa terveitä rajoja, mikä on vähentänyt uupumusta ja lopettanut jatkuvan suorittamisen kierteen

Kiireestä kukoistukseen 05.png
"Parasta oli nopea stressitasojen lasku, jonka ansioista aamut eivät enää tuntuneet masentavilta. Pääsin myös eroon raastavasta huijarisyndroomasta, josta olin kärsinyt jo kouluajoista asti."

JOHANNA, markkinointijohtaja

Olen Susanna, tavoitteellisten naisten psyykkinen valmentaja


Tuen uupuneita naisia vapautumaan suorittamisen aiheuttamasta stressistä ja saavuttamaan tasapainoisen ja palauttavan elämäntavan.

Oma matkani on kulkenut yli 10 vuoden ajan haastavissa muutosjohtamisen tehtävissä, joissa halusin tehdä, olla ja saavuttaa aina vain enemmän. 

 

Noiden vuosien aikana sairastutin kehoni ja mieleni pahemman kerran ja vasta vuosien työstämisen, opiskeluiden ja monen mutkan kautta lopulta sain terveyteni kuntoon ja vapautuduin haitallisesta suorittamisesta ja perfektionismista.

 

Omasta paranemisestani inspiroituneena loin prosessin, jota olen hyödyntänyt lukuisien asiakkaideni kanssa mullistaen heidän elämänsä täysin. 

 

Nyt kysynkin, millainen tilanne sulla on?

 

Haluatko olla tässä tilanteessa vielä ensi vuonna, vai olisitko mielummin tasapainoinen, huoleton ja stressitön - haastavista ihmisistä, tilanteista ja ajoista riippumatta?

 

Kun haluat saada pysyviä tuloksia, tutustu valmennuksiimme sivun alareunasta
 

20231122_Susanna_Suomi_LN-01.jpg

Oppini olen kerryttänyt +10 vuoden ajan johtamalla ja coachaamalla erilaisia markkinointi- viestintä ja eCom-tiimejä. Kasvatan osaamistani jatkuvasti erilaisissa valmennuksissa, ja alla ovat viimeisimmät opintoni mentaalivalmennuksesta, resilienssin kasvattamisesta ja työhyvinvoinnin tukemisesta   

2023-2024

Psyykkinen valmentaja

Psyykkinen huippuvalmentaja
 

Suoritan loppumetrejä Psyykkinen huippuvalmentaja -koulutuksessa, Suomen johtavan psyykkisen valmennuksen kouluttaja Antti Peltosen johdolla. Tavoitteenani on laajentaa mentaalivalmennuksen osaamista ja saada viimeisimmän tiedon, teorian, syvän päädyn oppia ja työkalut mielen valmennuksesta.

Opinnot johdattivat entistä syvemmälle oman mielen voimaan ja miten pysyvää muutosta rakennetaan strategisesti ja tehokkaasti.

2022

NLP Perusteet

NLP Master Practitioner 
Business NLP

 

NLP-opinnot auttoivat ymmärtämään mielen toimintaa entistä syvemmin opittujen ajatus- ja toimintamallien kautta. NLP:n, avulla parannamme ajattelu-, tunne- sekä vuorovaikutustaitoja, joista olen myös itse kokenut suurinta hyötyä sekä johtamis- että valmentajan työssäni. 

2022

Yinjoogaohjaaja perusteet
Yoga Alliance Accredited (YACEP)

Täydensin yli 6 vuoden yinjoogan aktiivista harjoittelua kouluttautumalla yinjoogaohaajaksi. Yin on erittäin tehokas sekä kehoa että mieltä palauttava harjoitus, jonka tausta on kiinalaisessa lääketieteessä, faskia-anatomiassa ja taolaisesta filosofiassa. Yin on lihasten ja hermoston jatkuvaa valppaana oloa tasapainottava harjoitus, joka purkaa stressiä ja parantaa läsnäoloa.

2021

Meditaation perusteet
Hypnoosin perusteet

Meditaatio ja hypnoosi toimivat yksinkertaisina sisäänpäin kääntymisen väylinä oman voiman ja sisäisen rauhan äärelle. Opinnot syvensivät ymmärrystä siitä, miten sisäänpäin kääntyminen auttaa tukemaan stressin sietoa ja sitä kautta kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä.

2021

Äänimaljarentoutus 
Sointukylpy 
Suomen Peter Hess Instituutti

Matkani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin syveni aloittamalla Peter Hess äänimaljarentoutus-opinnot. Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen stressiä purkava kokemus, joka vaikuttaa rauhoittavasti hermostoon, lihaksiin ja jännityksiin sekä mielen ylikierroksiin.

Psyykkinen 
valmennus
RISE 2 kk

Valmennuksessa poistamme elämääsi rajoittavia epävarmuuksia, jatkuvaa riittämättömyyttä ja suorittamisen tarvetta.
 

Saat tuen, joka näkee ja kuulee sinut omana itsenäsi - ja auttaa kääntämään haasteet ja epävarmuudet vahvuuksiksi. 

Sisältää

 • 3 x henkilökohtaista etävalmennusta 

 • viikkotavoitteet ja niiden seuranta

 

Maksu 1 erässä 570 € (sis. alv 24%)

 

Varaa tästä ensimmäinen etätapaamisaika. Loput ajat sovitaan tilanteesi ja aikataulusi mukaan :)

Psyykkinen 
valmennus
BLOOM 3kk

Valmennuksessa poistamme elämääsi rajoittavia pelkoja ja/tai jatkuvaa riittämättömyyttä ja suorittamisen tarvetta.
 

Saat tuen, joka näkee ja kuulee sinut omana itsenäsi - ja auttaa kääntämään haasteet ja epävarmuudet vahvuuksiksi. 

Sisältää

 • 5 x henkilökohtaista etävalmennusta 

 • viikkotavoitteet ja niiden seuranta

 • henkilökohtainen viestikanava (ääni)viestien muodossa

 • VIP-pääsy Havinan äänimaljarentoutuksiin Tapanilassa 6 kk ajan

 

Maksu 1 erässä 850 € (sis. alv 24%)

Erämaksu 4 x 278 €, yhteensä 1112 € (sis. alv 24%)

Varaa tästä ensimmäinen etätapaamisaika. Loput ajat sovitaan tilanteesi ja aikataulusi mukaan :)

Red and blue hydrangea_edited.jpg

Kiireestä kukoistukseen 3-6kk

Tervetuloa intensiivi-valmennukseen, jossa otamme käyttöön tehokkaat työkalut ja menetelmät elämäsi rajoittavien epävarmuuksien, pelkojen, jatkuvan riittämättömyyden tunteen ja ylisuorittamisen tarpeen poistamiseksi. Tämä valmennus on suunniteltu tarjoamaan syvällistä ymmärrystä ja konkreettisia keinoja näiden haasteiden voittamiseen.

Saat tuen, joka näkee ja kuulee sinut omana itsenäsi - ja auttaa kääntämään haasteet ja epävarmuudet vahvuuksiksi. 

Sisältää

 • 10 viikon ohjelman ja päiväkohtaiset harjoitukset 

 • 6 x henkilökohtaista etävalmennusta

 • henkilökohtainen viestikanava ja rajoittamaton tuki (ääni)viestien muodossa

 • VIP-pääsy kaikkiin Havina Coaching -tapahtumiin Tapanilassa, sis. äänimaljarentoutukset ja workshopit sekä webinaareihin ja Äänimaljarentoutus-kirjastoon ja etävalmennuksiin 6 kk ajan

 

Pyydä lisätiedot lähettämällä viesti "KIIREESTÄ KUKOISTUKSEEN" osoitteeseen susanna at havinacoaching.fi

bottom of page