top of page

Ennaltaehkäise psyykkisen hyvinvoinnin haasteet

Havina auttaa yrityksiä ehkäisemään jatkuvan muutoksen negatiivisia vaikutuksia ja varmistamaan tiimiläisten hyvinvoinnin, pysyvyyden ja tuottavuuden.

Workshopit sopivat loistavasti osaksi työhyvinvointipäivää, kokouksia ja asiakastilaisuuksia.

Tapahtumat voidaan toteuttaa teidän omassa lokaatiossa tai Havinan tilassa Pranama Kalliossa osoitteessa Kolmas Linja 28, 00530 Helsinki (Kallio)

Tutustu myös 1:1 psyykkiseen valmennukseen

Tutustu valmentajaan

"Erota pintakiilto ja paineet -workshop herätti mielenkiintoa jo kutsuvaiheessa, sillä paikat varattiin loppuun nopeasti. Workshop oli täydellinen avaus perjantai-iltapäivän after work -tapahtumaan, johon moni saapui hektisen viikon päätteeksi. Workshop sisälsi tietoon pohjautuvaa informaatiota sekä rauhoittavia harjoituksia.

 

Susannasta huokuva lämmin läsnäolo ja vankka asiantuntemus psyykkisestä valmentamisesta saivat aikaan luottavaisen ja rentoutuneen ilmapiirin. Tunnin workshop kului kuin siivillä, ja woskhopin jälkeen tapahtumassa pystyi aistimaan erityisen sallivan ja lämpimän tunnelman vieraiden keskuudessa. " Saana Sillanpää, Head of Lifestyle PR, Sugar Helsinki.

Miten taklata riittämättömyys ja kiire

Lähestymme riittämättömyyden tunnetta kokonaisvaltaisesti, keskittyen sisäisiin ja ulkoisiin tekniikoihin.

 

Opit tunnistamaan, mistä riittämättömyyden tunteet johtuvat, ja kuinka voit muuttaa ne vahvuudeksi.

 

Tämä workshop opettaa rakentamaan kestävää itseluottamusta, joka kantaa sekä työssä että vapaalla.

 

Kesto 60 min.

max 10 osallistujaa / 590 € + alv 24%
11- 20 osallistujaa 
790 € + alv 24%

 

Hintaan lisätään mahdolliset matka- ja/tai tilavuokrakulut.​

Toteutus myös Meetsissä/Zoomissa.

Tasapainoa arkeen
-workshop 2-3h

Tasapainossa oleva tiimi on paitsi tehokkaampi, myös luovempi, tyytyväisempi ja vähemmän altis uupumukselle.

 

Tämä workshop tarjoaa tehokkaat työkalut ja ratkaisut itsensä johtamiseen ja tehokkaaseen työn ja vaapaan tasapainottamiseen.

Kesto 60 min.

max 10 osallistujaa / 590 € + alv 24%
11- 20 osallistujaa / 790 € + alv 24%

Hintaan lisätään mahdolliset matka- ja/tai tilavuokrakulut.

 

Toteutus myös Meetsissä/Zoomissa.

Äänimaljarentoutus 
(+ yin-jooga)

Äänimaljarentoutus on lepohermostoa ja palautumista ja resilienssiä vahvistava elämys.

Äänimajarentoutukseen voidaan yhdistää yin-jooga, joka on aloittelijallekin soveltuva staattinen harjoitus, joka aktivoi helpoilla, makuullaan tehtävillä asennoilla lepohermoston toimintaa.

Kesto 45 min.

max 10 osallistujaa / 590 € + alv 24%
11- 20 osallistujaa / 790 € + alv 24%

Hinta sisältää makuualustat ja peitot jokaiselle osallistujalle. Hintaan lisätään mahdolliset matka- ja/tai tilavuokrakulut.

Sopii erinomaisesti kokouksiin, tiimipäiviin ja asiakastilaisuuksiin.

18110012737303280.jpg
Riitta Vuoristo DNA.jpg

"Huolimatta toimistoympäristöstä Susannan ja äänimaljojen maagiset äänet saivat meidät laskeutumaan ylivireisyydestä takaisin maan pinnalle ja rentoutumaan melkeinpä uneen asti.

 

Palaute oli superpositiivista: Susanna sai kehuja ammattitaidostaan ja tilaisuuden luonteesta. Rauhoittumisen ja laskeutumisen mahdollistamista arvostettiin - Äänimaljojen antamaa voimaannuttamisen kokemusta ihmeteltiin ja moni ilmoitti osallistuvansa jatkossa vastaaviin tilaisuuksiin. Suosittelen Susanna täydellä sydämellä vastaavien tilaisuuksiin. Meillä on tulossa uusi äänimaljarentoutus syksyllä."

Riitta Vuoristo, HR-partner, DNA Oyj

IMG_3245.JPG

"Susanna oli johdattamassa verkkoluennollamme murrosikäisten äitejä palautumisen ja hyvinvoinnin äärelle, sekä ryhmänohjaajiemme vertaisviikonlopussa pitämässä rentoutushetken.

Palaute tapahtumista oli loistavaa, ja erityisesti kehuja sai Susannan lempeä ja kiireetön ohjaustyyli. Susannan kanssa on ilo tehdä yhteistyötä! "

Anna Helin-Valtonen, Suomen NNKY liiton Kamalat äidit toiminnan koordinaattori

Johanna LPP.jpg

"Kokemus ja palaute oli erittäin positiivista, kuinka ihanaa oli kiireen keskellä pysähtyä ja rentouttaa mieli ja keho. Tämä muistutti meitä kaikkia siitä kuinka tärkeää on pysähtyä ja antaa keholle säännöllistä rentoutusta, jotta jaksamme paremmin hektisessä arjessa.

 

Susannan rauhoittava ja ammattitaitoinen ote sai hetkessä toimistoomme ihanan rennon ja rauhallisen ilmapiirin. Äänimaljat olivat suurimmalle osalle vieras käsite ja niiden voimaannuttamista ihmeteltiin. Kokemus oli todella positiivinen, suosittelemme ihan kaikille. Suuri kiitos Susannalle!"

Johanna Kujala, Office Manager, LPP Finland

Annika Aro.jpg

"Yhteisen workshoppäivän jälkeen tämä rentoutus tuli todellakin tarpeeseen meille kaikille! Jokainen tiimiläinen koki äänimaljat omalla tavallaan ja oli mukava jakaa yksilöllisiä rentoutumiskokemuksia jälkikäteen yhdessä Susannan kanssa. Lämminhenkinen palvelu kruunasi kokemuksen meille kaikille ja voimme suositella Havinan palveluja kaikille tiimeille, jotka haluavat panostaa hyvinvointiin ja jaksamiseen ja kokea äänimaljojen taian.”

Annika Aro, Brand Manager, Nordic Premium

Mehiläinen.jpg

"Susannalla oli kaikki tarvittava mukanansa. Tunnelma saatiin tilaan järjestettyä tilanteeseen sopivaksi, rauhalliseksi. Ihmiset laskeutuivat rentoutumishetkeen hyvin ja kokivat äänimaljarentoutuksen positiivisena kokemuksena.

 

Susanna on juuri sopiva ihminen vetämään tapahtumaa. Alusta asti saimme hienosti sovittua sopivan ajankohdan ja vuorovaikutus oli sujuvaa asian sopimisen ja käytännön järjestämisen kannalta."

Tuulikki Ulfves, Mehiläinen

Elina Denstal_edited.jpg

"Yhteistyö Havina-tiimin kanssa loi poikkeuksellisen kokemuksen, joka teki koulutuspäivästämme ikimuistoisen. Susanna loi unohtumattoman kokemuksen, joka teki koulutuspäivästämme erityisen, ja osallistujat olivat virkeinä ja keskittyneinä koulutuspäivän loppuun asti.

 

Suosittelen Havinan palveluita lämpimästi kaikille, jotka etsivät ammattitaitoista ja luotettavaa kumppania."

Elina Torkkel, toimitusjohtaja Denstal

VAgus Flow kansi.png

"Olimme todella tyytyväisiä Havinan järjestämään hyvinvointipäivään. Tapahtuma ja lokaatio olivat täydellisiä ja juuri oikeanlaiset tiimimme rentoutukseen. Saimme levollisen olon lisäksi pitkäkestoista inspiraatiota säilyttää tasapaino kiireenkin keskellä. Kaikki tiimin jäsenet kehuivat tapahtuman ylittäneen heidän odotuksensa moninkertaisesti."

Kosmetiikka-alan työhyvinvointipäivä

"Todella maksimaalinen rentoutuminen. Musta oli ihanaa, miten Susanna piti koko porukasta huolta. Äänimaljarentoutus oli aivan upea kokemus ja saatiin koko ryhmältä hyvää palautetta. Susanna järjesti todella hienon kokonaisuuden. Voin lämpimästi suositella Havinan palveluita, jotka ovat olleet minulle itselleni sekä ryhmälleni upeita kokemuksia."
 

Ilkka Koppelomäki, itsensä johtamisen valmentaja

Lisää asiakkaita, joiden kanssa meillä on ollut ilo työskennellä 

DNA_logo.png
Mehiläinen logo.png
JCdecaux.png
Pohjola logo.jpg
G&G_logo.png
Haaga-Helia-neliö.png
Nordea logo.png
Castren Snellman.png
Ping logo.png

Valitse valmentajaksi muutosjohtamisen ja tehokkaan palautumisen asiantuntija

Johtaessani ja coachatessani yli 10 vuoden asiantuntiatiimejä Suomen johtavassa viestintätoimistossa, rahapelialalla sekä kokonaisvaltaisen kauneuden ja terveyden alan yrityksissä, näin läheltä, miten muuttuva maailman tilanne ja kasvavat vaatimukset aiheuttavat lisäkuormitusta, epävarmuutta ja paineiden tunnetta.
 

Erityinen vahvuuteni on saada ihmiset uskomaan itseensä ja saavuttamaan unelmansa haastavista tilanteista riippumatta - koska siitähän tässä kaikessa on lopulta kyse - oman tasapainon ja kukoistuksen henkiin puhaltamisesta.

Jätä sivun alareunassa olevalla lomakkeella yhteystietosi, niin jutellaan lisää tavoitteistanne ja milloin haluatte päästä edistämään tiiminne ja liiketoimintanne hyvinvointia.

Susanna Suomi / Havina Coaching

susanna at havinacoaching.fi

LUE TÄSTÄ LISÄÄ TAUSTASTANI >>

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
Susanna Havina mentorisi.jpeg

Pyydä tarjous


Täytäthän lomakkeen niin palaamme sinulle tarjouksen kanssa kahden arkipäivän kuluessa

Pyydän tarjousta
Toiveemme lokaatiolle

Kiitos viestistä, palaamme asiaan pian!

KKK

bottom of page