top of page

Ennaltaehkäise jatkuvan muutoksen negatiiviset vaikutukset ja auta tiimiäsi loistamaan

Havina auttaa ehkäisemään muutoksen aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia ja varmistamaan tiimiläisten hyvinvoinnin, pysyvyyden ja tuottavuuden.

Workshopit sopivat loistavasti osaksi työhyvinvointipäivää, kokouksia ja asiakastilaisuuksia.

 

Kuvissa näkyvä Pranama Kallio on käytössämme maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo10-15. Osoitteessa Kolmas Linja 28, 00530 Helsinki / Kallio.

Working

Takaisin fokukseen -keskittymisen strategiat asiantuntijatyössä 1-2h

Tämä workshop keskittyy tarjoamaan välittömästi sovellettavia menetelmiä ja tekniikoita, jotka vahvistavat keskittymiskykyä erityisesti asiantuntijatyössä.

 

Keskitymme ymmärtämään ja tunnistamaan erilaiset keskittymistyypit, sekä löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat keskittymisen strategiat.

 

Erityisesti jos olet jo kokeillut monenlaisia keinoja parantaa keskittymistäsi, mutta et ole vielä löytänyt sitä oikeaa tapaa, joka todella tukee työtäsi, tämä workshop on silmiä avaava.

Tasapainoa arkeen
-workshop 2-3h

Tasapainossa oleva tiimiläinen on paitsi tehokkaampi, myös luovempi, tyytyväisempi ja vähemmän altis uupumukselle.

 

Tämä workshop tarjoaa ratkaisuja tasapainottamaan työtä ja vapaa-aikaa, antaen tiimeillesi työkalut itsensä johtamiseen ja itsehoidon parantamiseen. 

 

Tiimiläiset, jotka voivat hallita työkuormaansa ja vapaa-aikaansa, parantaen työtehoa ja yksityiselämän laatua, ja luoden ympäristön, jossa ihmiset voivat kukoistaa.

Voidaan toteuttaa myös etänä Meetsin välityksellä.

Pranama 05.jpg

Palautumisen salaisuus
-workshop 2-3h

Työpaineet voivat olla liiankin kuluttavia ilman tehokkaita palautumisstrategioita. Tämä workshop keskittyy tarjoamaan välittömästi toteutettavia tekniikoita ja työkaluja, jotka parantavat palautumista sekä vähentävät stressiä ja työuupumusta.

Tuloksena energisempi, keskittyneempi ja tuottavampi työyhteisö, jossa tiimiläiset voivat olla parhaimmillaan joka päivä. Workshop on todellinen investointi pitkän aikavälin menestykseen ja työhyvinvointiin.


HUOM. Sopii erinomaisesti kokousten ja asiakastilaisuuksien palauttavaksi ohjelmaksi.

Tasapainoa arkeen
-workshop 2-3h

Tasapainossa oleva tiimiläinen on paitsi tehokkaampi, myös luovempi, tyytyväisempi ja vähemmän altis uupumukselle.

 

Tämä workshop tarjoaa ratkaisuja tasapainottamaan työtä ja vapaa-aikaa, antaen tiimeillesi työkalut itsensä johtamiseen ja itsehoidon parantamiseen. 

 

Tiimiläiset, jotka voivat hallita työkuormaansa ja vapaa-aikaansa, parantaen työtehoa ja yksityiselämän laatua, ja luoden ympäristön, jossa ihmiset voivat kukoistaa.

Voidaan toteuttaa myös etänä Meetsin välityksellä.

Pranama 03.jpg

Tehostartti muutokseen-workshop 2-3h

Muutos on väistämätön, mutta se tuo usein mukanaan epävarmuutta ja stressiä.  Avaintekijänä muutoksen aiheuttamassa epävarmuuden ja stressin hallinnassa on kyky sopeutua ja omaksua muutosta.

Workshop keskittyy kehittämään tiimisi kykyä omaksua ja navigoida muutosta - resilienssiä sekä hallita siihen liittyvää stressiä. Keskitymme resilienssin vahvistamiseen ja tarjoamme käytännön strategioita, joilla minimoida negatiiviset vaikutukset ja maksimoida myönteiset mahdollisuudet.

Tapahtuma voidaan toteuttaa Havinan tilassa myös etänä Zoomin välityksellä.

Oma voima -workshop 4h

Palautumista ja resilienssiä vahvistava workshop johdattaa tiiminne syvärentoutumaan ja oman voiman äärelle.

Workshop sisältää tarpeisiinne räätälöidyn sisällön, joka tarjoaa kehoa ja mieltä palauttavan, haitallisia toimintamalleja purkavan ja voimaa voimaa vahvistavan, syvällisen ja pitkäkestoisia tuloksia tuovan kokemuksen.

Voidaan toteuttaa Havinan vuokratilassa tai yrityksen tilassa pk-seudulla.

Oma voima workshop.png
18110012737303280.jpg

Äänimaljarentoutus tiimille

Äänimaljarentoutus on lepohermostoa ja palautumista aktivoiva elämys, jonka syvärentoutttavat ja resilienssiä vahvistavat vaikutukset säilyvät pitkään.

HUOM. Sopii erinomaisesti kokousten ja asiakastilaisuuksien palauttavaksi ohjelmaksi.

 

Äänimaljarentoutus ryhmälle voidaan toteuttaa omassa tilassanne pk-seudulla tai Havinan tunnelmallisessa vuokratilassa Helsingissä.

Riitta Vuoristo DNA.jpg
"Huolimatta toimistoympäristöstä Susannan ja äänimaljojen maagiset äänet saivat meidät laskeutumaan ylivireisyydestä takaisin maan pinnalle ja rentoutumaan melkeinpä uneen asti.
 
Palaute oli superpositiivista: Susanna sai kehuja ammattitaidostaan ja tilaisuuden luonteesta. Rauhoittumisen ja laskeutumisen mahdollistamista arvostettiin - Äänimaljojen antamaa voimaannuttamisen kokemusta ihmeteltiin ja moni ilmoitti osallistuvansa jatkossa vastaaviin tilaisuuksiin. Suosittelen Susanna täydellä sydämellä vastaavien tilaisuuksiin. Meillä on tulossa uusi äänimaljarentoutus syksyllä."

Riitta Vuoristo, HR-partner, DNA Oyj

IMG_3245.JPG
"Susanna oli johdattamassa verkkoluennollamme murrosikäisten äitejä palautumisen ja hyvinvoinnin äärelle, sekä ryhmänohjaajiemme vertaisviikonlopussa pitämässä rentoutushetken.
 
Palaute tapahtumista oli loistavaa, ja erityisesti kehuja sai Susannan lempeä ja kiireetön ohjaustyyli. Susannan kanssa on ilo tehdä yhteistyötä! "

Anna Helin-Valtonen, Suomen NNKY-liiton Kamalat äidit -toiminnan koordinaattori

Mehiläinen.jpg
"Susannalla oli kaikki tarvittava mukanansa. Tunnelma saatiin tilaan järjestettyä tilanteeseen sopivaksi, rauhalliseksi. Ihmiset laskeutuivat rentoutumishetkeen hyvin ja kokivat äänimaljarentoutuksen positiivisena kokemuksena.
 
Susanna on juuri sopiva ihminen vetämään tapahtumaa. Alusta asti saimme hienosti sovittua sopivan ajankohdan ja vuorovaikutus oli sujuvaa asian sopimisen ja käytännön järjestämisen kannalta."

Tuulikki Ulfves, Mehiläinen

Elina Denstal_edited.jpg
"Yhteistyö Havina-tiimin kanssa loi poikkeuksellisen kokemuksen, joka teki koulutuspäivästämme ikimuistoisen. Susanna loi unohtumattoman kokemuksen, joka teki koulutuspäivästämme erityisen, ja osallistujat olivat virkeinä ja keskittyneinä koulutuspäivän loppuun asti.
 
Suosittelen Havinan palveluita lämpimästi kaikille, jotka etsivät ammattitaitoista ja luotettavaa kumppania."

Elina Torkkel, toimitusjohtaja Denstal

Työhyvinvointi Havinassa.jpg
"Olimme todella tyytyväisiä Havinan järjestämään hyvinvointipäivään. Tapahtuma ja lokaatio olivat täydellisiä ja juuri oikeanlaiset tiimimme rentoutukseen. Saimme levollisen olon lisäksi pitkäkestoista inspiraatiota säilyttää tasapaino kiireenkin keskellä. Kaikki tiimin jäsenet kehuivat tapahtuman ylittäneen heidän odotuksensa moninkertaisesti."

Kosmetiikka-alan työhyvinvointipäivä

Lisää asiakkaita, joiden kanssa meillä on ollut ilo työskennellä 

DNA_logo.png
Mehiläinen logo.png
JCdecaux.png
Pohjola logo.jpg
G&G_logo.png
Haaga-Helia-neliö.png
Nordea logo.png
Castren Snellman.png
Ping logo.png

Valitse valmentajaksi muutosjohtamisen ja tehokkaan palautumisen asiantuntija

Johtaessani ja coachatessani yli 10 vuoden asiantuntiatiimejä Suomen johtavassa viestintätoimistossa, rahapelialalla sekä kokonaisvaltaisen kauneuden ja terveyden alan yrityksissä, näin läheltä, miten muuttuva maailman tilanne ja kasvavat vaatimukset aiheuttavat lisäkuormitusta, epävarmuutta ja paineiden tunnetta.

Pitkä kokemus muutosjohtamisesta nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja haastavassa maailmantilanteessa on kasvattanut ymmärrystä menestyksen vaatimuksista ja yksilön tarpeista aidosti hyvinvoivan yrityksen rakentamisessa.

Erityinen vahvuuteni on saada ihmiset uskomaan itseensä ja saavuttamaan unelmansa haastavista tilanteista riippumatta - koska siitähän tässä kaikessa on lopulta kyse - oman tasapainon ja kukoistuksen henkiin puhaltamisesta.

Jätä sivun alareunassa olevalla lomakkeella yhteystietosi, niin jutellaan lisää tavoitteistanne ja milloin haluatte päästä edistämään tiiminne ja liiketoimintanne hyvinvointia.

Susanna Suomi / Havina Coaching

susanna at havinacoaching.fi

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
Susanna Havina mentorisi.jpeg

Olen kasvattanut osaamistani yli 10 vuoden markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan johtamisen tehtävissä sekä lukuisissa mentaali- ja mielen hyvinvoinnin valmennuksissa ja koulutuksissa, joista viimeisimmät alla.

2023-

Psyykkinen valmentaja
 

Aloitin Psyykkinen valmentaja -koulutuksen laajentaakseni mentaalivalmennuksen osaamistani ja hyödyntääkseni viimeisintä tietoa, teoriaa ja työkaluja psyykkisestä valmennuksesta.

2022

NLP Perusteet

NLP Master Practitioner 
Business NLP

 

Alkujaan hakeuduin opiskelemaan neurolingvistista ohjelmointia eli NLP:tä ymmärtääkseni mielen toimintaa entistä syvemmin. NLP:n, tavoitteena on parantaa ajattelu-, tunne- sekä vuorovaikutustaitoja. Metodi hyödyntää useita erilaisia tekniikoita ja malleja.

2022

Yinjoogaohjaaja perusteet
Yoga Alliance Accredited (YACEP)

Yli 6 vuoden yinjoogan aktiivista harjoittelua kouluttautumalla yinjoogaohaajaksi. Yin on erittäin tehokas sekä kehoa että mieltä palauttava harjoitus, joka syvärentouttaa kehoa ja rauhoittaa. Yinjooga ammentaa taustaa kiinalaisesta lääketieteestä, faskia-anatomiasta ja taolaisesta filosofiasta.

2021

Meditaation perusteet
Hypnoosin perusteet

Meditaatio ja hypnoosi toimivat yksinkertaisina sisäänpäin kääntymisen väylinä oman voiman ja sisäisen rauhan äärelle. Opinnot syvensivät ymmärrystä siitä miten voin tukea niiden avulla myös asiakkaideni hyvinvointia.

2021

Äänimaljarentoutus I - IV
Sointukylpy 
Suomen Peter Hess Instituutti

Matkani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin syveni aloittamalla Peter Hess äänimaljarentoutus-opinnot Suomen Peter Hess instituutissa. Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen kokemus, joka vaikuttaa hermostoon, lihaksiin sekä mielen palautumiseen ja voimaantumiseen.

2008-2022

Markkinointi-, viestintä-,

ja verkkoliiketoimintajohtaja

Muutosjohtamisen konsultti

Työskentelin yli 10 vuoden ajan haastavissa muutosjohtamisen tehtävissä markkinoinnin ja viestinnän parissa johtaen ja coachaten asiantuntiatiimejä Suomen johtavassa viestintätoimistossa, rahapelialalla sekä kokonaisvaltaisen kauneuden- ja terveydenalan korporaatioissa. Näiden vuosien aikana havahduin siihen etteivät perinteiset itsensä kehittämisen ja stressin hallinnan metodit enää toimi, vaan nykyaika vaatii jotain ihan muuta.

Pyydä tarjous


Täytäthän lomakkeen niin palaamme sinulle tarjouksen kanssa kahden arkipäivän kuluessa

Pyydän tarjousta
Toiveemme lokaatiolle

Kiitos viestistä, palaamme asiaan pian!

bottom of page