top of page
havinaheal-6.jpg

Äänimaljarentoutus

Kehon ja mielen syvärentouttava tauko, joka palauttaa ja vahvistaa resilienssiä

Äänimaljarentoutus kasvattaa suosiotaan muuttuvassa maailman tilanteessa

Jatkuvasti muuttuvassa ja epävarmassa maailman tilanteessa ovat tasapainon, riittävyyden ja resilienssin ruokkiminen yksiä terveen ja hyvinvoivan elämän tärkeimpiä ehtoja.

 

Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen hyvinvointia ja terveyttä tukeva kokemus, jossa hermosto ja lihakset rentoutuvat, stressitasot ja verenpaine laskevat ja koko kehon palautuminen käynnistyy.

Muita asiakkaideni mainitsemia hyötyjä ovat mm.  unen laadun paraneminen, nukahtamisen helppous ja aineenvaihdunnan tehostuminen.

Ja mikä mahtavaa; äänimaljarentoutuksen vaikutukset säilyvät kehossa useita päiviä! 

Havinan äänimaljarentoutuksesta pääset nauttimaan Tapanilan viikkotunneilla, Äänimaljarentoutus-verkkopalvelussa sekä yritystapatumissa ja yksityistapahtumissa pyytämällä tarjouksen.

Lue lisää äänimaljarentoutuksesta tehdyistä tutkimuksista sivun alareunasta >>

Äänimaljarentoutus Helsinki

Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen kokemus, joka vahvistaa palautumista ja tukee resilienssiä. 

Peter Hess -äänimaljarentoutus on vastuullinen ja turvallinen kokemus

Äänimaljarentoutuksessa hyödyntämässäni Peter Hess -ää­ni­ren­tou­tus­me­to­dis­sa keskitytään terveyden, elinvoiman ja hyvinvoinnin vahvistamiseen.

 

Keskeisintä metodissa on vastuullisuus ja rentoutujan turvallinen, hyvinvointia tukeva ja edistävä kokemus, joka mahdollistaa lukemattomat terveyttä ja hyvinvointia tukevat tulokset.

Valitsin metodin edellä mainituista syistä, sillä minulle on tärkeää noudattaa vastuullisia, turvan tunnetta kasvattavia tapoja tukea asiakkaitani.

 

Syvärentoutumisen kautta keho ottaa vastaan äänen ja värähtelyiden hyvää tekevän vaikutuksen ja kokemus on kehoa ja mieltä tasapainottava sekä resilienssiä vahvistava.

Lue lisää Peter Hess -metodista täällä >>

Äänimaljarentoutus Vantaa
“Suosittelen tätä kaikille ystävilleni stressin lievittäjäksi ja kiireisten ruuhkavuosien helpottajaksi. Kiitos, että tarjoat palvelun myös netin kautta!

LILJA

Havina äänimaljarentoutus

Mitä kehossa tapahtuu äänimaljarentoutuksessa?

Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen kokemus, jossa huomion kohteena ovat sekä keho että mieli.

Äänimaljan ääni ja värähtely saavat kehossa aikaan syvärentouttavan efektin, jossa värähtely leviää kehon nesteitä pitkin lihaksiin, kudoksiin ja aina soluihin asti.

Äänten ja väreiden vaikutukset saavat mielessä ja aivoissa aikaan positiivisen "tilttitilan", tyhjän hetken, jolloin mielen on helpompi päästää irti luuppaavista ajatuksista ja kehon päästää irti jännityksistä.

Tällainen syvärentouttava kokemus aktivoi tehokkaasti lepo- eli parasympaattista hermostoa, jossa kehon ja mielen palautuminen ja eheytyminen tapahtuvat.

 

Tällainen aito palautuminen on nykyajan muuttuvassa maailmantilanteessa ja tietotulvassa monelle harvinaista .

Rentouttavista ja palauttavista kokemuksista ovat raportoineet asiakkaideni älykellot ja sormukset, jotka ilmoittavat jopa minuuttimääräisesti palautumisajan, joka on lähes minuutilleen äänimaljarentoutuksen kesto.

Havinassa äänimaljarentoutuksessa pääsee nauttimaan Tapanilan ryhmätunneilla, erikseen varatuissa yksityistilaisuuksissa tai ajasta ja paikasta riippumatta näppärässä verkkopalvelussa

"Kokemus oli yllättävän voimakas: Tunsin värähtelyn kehossani koko loppupäivän ja illalla nukkumaan mennessä tunne voimistui. Mulla oli myös koko loppupäivän sellainen raukean rentoutunut olo. Vähän samanlainen fiilis kuin saunan jälkeen: Vähän väsyttää ja kaikki lihakset ovat rentoina."

Äänimaljarentoutuksesta on tehty useita tutkimuksia

​Äänimaljarentoutuksesta on tehty erilaisia tutkimuksia, joiden tavoitteena on ollut selvittää menetelmän vaikutuksia ja tehokkuutta.


HUOM. Muistathan tarkistaa uusimmat tutkimukset ja päivitykset, sillä alla oleva tieto voi olla muuttunut viimeisen päivitykseni jälkeen. Havina ei vastaa näistä muutoksista.

1. "Effectiveness of Singing Bowl Sound Meditation for Chronic Pain Management" (2016):

Tämä tutkimus arvioi äänimaljarentoutuksen tehokkuutta kroonisen kivun hoidossa. Tulokset osoittivat, että äänimaljarentoutuksen säännöllinen käyttö auttoi vähentämään kipua ja paransi tutkimukseen osallistuneiden elämänlaatua.

2. "The Effects of a Sound Meditation with Tibetan Singing Bowls in Reducing Stress for College Students" (2017):

Tämä tutkimus keskittyi arvioimaan äänimaljarentoutuksen vaikutuksia stressin vähentämisessä korkeakouluopiskelijoilla. Tutkimuksen tulokset osoittivat, että äänimaljarentoutuksen käyttö vähensi merkittävästi stressiä ja paransi psyykkistä hyvinvointia.

3. "Effect of Tibetan Singing Bowl Sound Meditation on Mood, Tension, and Well-being: An Observational Study" (2018):

Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli arvioida äänimaljarentoutuksen vaikutuksia mielialaan, jännitykseen ja hyvinvointiin. Tulokset osoittivat, että äänimaljarentoutus paransi osallistujien mielialaa ja auttoi vähentämään jännitystä.

4. "Exploring the Effects of Sound Meditation with Tibetan Singing Bowls in Individuals Diagnosed with Depression" (2019):

Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin äänimaljarentoutuksen vaikutuksia masennuksesta kärsiviin henkilöihin. Tulokset antoivat viitteitä siitä, että äänimaljarentoutus voi olla hyödyllinen täydentävä hoitomuoto masennuksen hoidossa.

Äänimaljarentoutus yrityksille
Susanna loi lempeällä läsnäolollaan turvallisen tyynen tilan, jossa oli helppoa rentoutua. Hän johdatteli lempeästi vähitellen syvemmälle rentoutukseen, jolloin sain itsekin rauhassa vähitellen karistaa työkiireet ja muut murheet mielestä.

Pyydä tarjous

Onko sinulla suunnitteilla upea tapahtuma, johon kaipaat kohokohtaa? Me autamme luomaan tapahtumasta ikimuistoisen!

 

Täytä lomake niin palaamme sinulle tarjouksella kahden arkipäivän kuluessa

Pyydän tarjousta
Toiveemme lokaatiolle

Kiitos viestistä, palaamme asiaan pian!

bottom of page