top of page

Miksi tiimin psyykkinen hyvinvointi on kriittistä yrityksille?

Olen nähnyt 10 vuoden muutosjohtajuuden kokemuksella, kuinka haastavaa on johtaa tiimejä muuttuvassa liiketoimintaympäristössä, vastata sidosryhmien odotuksiin ja samalla huolehtia omasta sekä tiimin hyvinvoinnista.

Autan teitä voittamaan tämän haasteen ja tukemaan tiiminne aitoa palautumista ja tehostamaan resilienssiä, jotta voitte keskittyä yrityksenne tavoitteisiin ja todelliseen potentiaaliin.

Miksi etenkin tänä päivänä kannattaa panostaa palautumiseen ja resilienssiin?

Parempi tuottavuus

Tukemalla palautumista ja vahvistamalla tiimin resilienssiä voidaan parantaa heidän suorituskykyään ja tehostaa toimintaa. Tämä on samalla myös investointi yrityksen tulevaisuuden kasvuun ja kestävään menestykseen.

Kyky hallita muutosta

Markkinat, trendit ja kuluttajien käyttäytyminen muuttuvat jatkuvasti. Resilienssivalmennettu tiimi pystyy nopeasti mukautumaan näihin muutoksiin ja vastaamaan niihin tehokkaasti.

Vähemmän poissaoloja

Jokapäiväinen palautuminen sekä kyky hallita jatkuvasta muutoksesta aiheutuvia paineita  ehkäisevät uupumista ja parantavat stressinhallintakykyä, mikä voi vähentää sairauspoissaoloja.

Korkea asiakastyytyväisyys

Aidosti palautuneet ja hyvinvoivat työntekijät johtavat parempaan asiakaspalveluun ja parempaan asiakastyytyväisyyteen.

Sitoutuneet työntekijät

Markkinoinnin ja viestinnän alalla kilpailu osaajista on kovaa. Resilienssivalmennus auttaa pitämään parhaat osaajat yrityksessä. Se tukee myös työnantajaa rakentamaan ympäristöä, joka huokuu tukea, arvostusta ja kehittymistä. Panosta ihmisiin ja he panostavat takaisin yritykseesi.

Luovuus, innovatiivisuus

Paineiden, aikataulujen ja projektien keskellä resilientti tiimi säilyttää luovuutensa ja tuottaa rohkeita, innovatiivisia ratkaisuja ja tekee kauaskantoisia ja laadukkaita päätöksiä. 

Näin autamme organisaatioita ja tiimejä

1

Tuemme kehon ja mielen palautumisessa

 Suositut workshopit omassa lokaatiossanne tai Havinan tilassa tarjoavat tehokkaimmat työkalut ja käytännön harjoitukset, jotka auttavat tukevat palautumista, resilienssiä. 

2

Kasvatamme pysyvää resilienssiä

Psyykkisen hyvinvoinnin priorisoiminen ja mentaalisen kuorman ennaltaehkäisy on yksi merkittävimmistä tavoista tukea yksilöä ja yhteisöä.

DNA Riitta

"Huolimatta toimistoympäristöstä Susannan ja äänimaljojen maagiset äänet saivat meidät laskeutumaan ylivireisyydestä takaisin maan pinnalle ja rentoutumaan melkeinpä uneen asti.

 

Palaute oli superpositiivista: Susanna sai kehuja ammattitaidostaan ja tilaisuuden luonteesta. Rauhoittumisen ja laskeutumisen mahdollistamista arvostettiin - Äänimaljojen antamaa voimaannuttamisen kokemusta ihmeteltiin ja moni ilmoitti osallistuvansa jatkossa vastaaviin tilaisuuksiin. Suosittelen Susanna täydellä sydämellä vastaavien tilaisuuksiin. Meillä on tulossa uusi äänimaljarentoutus syksyllä."

Riitta Vuoristo, HR-partner, DNA Oyj

Ajan löytäminen on haastavaa, mutta pysyvät tulokset syntyvät aikataulutehokkaasti ja systemaattisesti näin:

Kiire tai tiukat aikataulut eivät ole enää este tehokkaalle palautumiselle, vahvalle resilienssille ja tiiminne menestykselle.

 

Olemme luoneet ratkaisun, joka tuo tuloksia erityisesti luovuutta ja strategista työtä yhdistäville tiimeille.

 

Ja auttaa parantamaan tuottavuutta, tehokkuutta sekä yksilön omia vahvuuksia työssä ja vapaalla.

Autamme tiimänne siirtymään pitkistä, kiireen varjostamista päivistä itsevarmaan ja läsnäolevaan arkeen.

Tiiminne loistaa osaamisellaan ja pystyy fokusoimaan oikeisiin asioihin sekä tehostamaan luovuutta ja innovointikykyä yrityksenne menestyksen eteen.

Image by Priscilla Du Preez 🇨🇦

"Emme saaneet mitä tilasimme, vaan paljon enemmän. Tämä ei ollut vain irtiotto arjsta vaan Havinan avulla saimme ison kimmokkeen aitoon palautumiseen ja hyvinvointiin, jonka tuloksista saamme nauttia pitälle. Koko tiimi innostui palautumisesta ja sai helppoja työkaluja ja keinoja rauhoittaa oloa hektisen arjen keskellä. "

Markkinointitiimi 2023

Rakkaat asiakkaat, joiden kanssa meillä on ollut kunnia työskennellä

DNA_logo.png
Mehiläinen logo.png
JCdecaux.png
Pohjola logo.jpg
G&G_logo.png
Haaga-Helia-neliö.png
Nordea logo.png
Castren Snellman.png
Ping logo.png
"Todella maksimaalinen rentoutuminen. Musta oli ihanaa, miten Susanna piti koko porukasta huolta. Äänimaljarentoutus oli aivan upea kokemus ja saatiin koko ryhmältä hyvää palautetta. Susanna järjesti todella hienon kokonaisuuden. Voin lämpimästi suositella Havinan palveluita, jotka ovat olleet minulle itselleni sekä ryhmälleni upeita kokemuksia."
 
Ilkka Koppelomäki, Itsensä johtamisen valmentaja
Elina Denstal

"Yhteistyö Havina-tiimin kanssa loi poikkeuksellisen kokemuksen, joka teki koulutuspäivästämme ikimuistoisen. Susanna loi unohtumattoman kokemuksen, joka teki koulutuspäivästämme erityisen, ja osallistujat olivat virkeinä ja keskittyneinä koulutuspäivän loppuun asti.

 

Suosittelen Havinan palveluita lämpimästi kaikille, jotka etsivät ammattitaitoista ja luotettavaa kumppania."

Elina Torkkel, toimitusjohtaja Denstal

Työhyvinvointi Havina Coaching

"Olimme todella tyytyväisiä Havinan järjestämään hyvinvointipäivään. Tapahtuma ja lokaatio olivat täydellisiä ja juuri oikeanlaiset tiimimme rentoutukseen. Saimme levollisen olon lisäksi pitkäkestoista inspiraatiota säilyttää tasapaino kiireenkin keskellä. Kaikki tiimin jäsenet kehuivat tapahtuman ylittäneen heidän odotuksensa moninkertaisesti."

Kosmetiikka-alan työhyvinvointipäivä

Mehiläinen logo

"Susannalla oli kaikki tarvittava mukanansa. Tunnelma saatiin tilaan järjestettyä tilanteeseen sopivaksi, rauhalliseksi. Ihmiset laskeutuivat rentoutumishetkeen hyvin ja kokivat äänimaljarentoutuksen positiivisena kokemuksena.
 

Susanna on juuri sopiva ihminen vetämään tapahtumaa. Alusta asti saimme hienosti sovittua sopivan ajankohdan ja vuorovaikutus oli sujuvaa asian sopimisen ja käytännön järjestämisen kannalta."

Tuulikki Ulfves, Mehiläinen

Valitse valmentajaksi muutosjohtamisen ja tehokkaan palautumisen asiantuntija

Johtaessani ja coachatessani yli 10 vuoden ajan asiantuntiatiimejä Suomen johtavassa viestintätoimistossa, rahapelialalla sekä kokonaisvaltaisen kauneuden ja terveyden alan yrityksissä, näin läheltä, miten muuttuva maailman tilanne ja kasvavat vaatimukset aiheuttavat lisäkuormitusta, epävarmuutta, kiireen ja paineiden tunnetta.

Monivuotinen johtamiskokemukseni on syventänyt ymmärrystä siitä, mitä pitkän ajan menestys todella vaatii ja kuinka luodaan aidosti hyvinvoiva tiimi ja yritys, yksilöä ja tiimejä tukemalla.

Jätä sivun alareunan lomakkeella yhteystietosi, niin jutellaan lisää tavoitteistanne ja milloin haluatte päästä edistämään liiketoimintanne kestävää menestystä.

Susanna Suomi / Havina Coaching

susanna at havinacoaching.fi

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
20231122_Susanna_Suomi_LN-01.jpg

Oppini olen kerryttänyt +10 vuoden ajan johtamalla ja coachaamalla erilaisia markkinointi- viestintä ja eCom-tiimejä. Kasvatan osaamistani jatkuvasti erilaisissa valmennuksissa, ja alla ovat viimeisimmät opintoni mentaalivalmennuksesta, resilienssin kasvattamisesta ja työhyvinvoinnin tukemisesta   

2023-2024

Psyykkinen valmentaja

Psyykkinen huippuvalmentaja
 

Aloitin Psyykkinen valmentaja -koulutuksen Suomen johtavan psyykkisen valmennuksen kouluttaja Antti Peltosen johdolla laajentaakseni mentaalivalmennuksen osaamista ja saadakseni viimeisimmän tiedon, teorian, syvän päädyn oppia ja työkalut mentaalivalmennuksesta.

Opinnot johdattivat entistä syvemmälle oman mielen voimaan ja miten pysyvää muutosta rakennetaan strategisesti ja tehokkaasti.

2022

NLP Perusteet

NLP Master Practitioner 
Business NLP

 

NLP-opinnot auttoivat ymmärtämään mielen toimintaa entistä syvemmin opittujen ajatus- ja toimintamallien kautta. NLP:n, avulla parannamme ajattelu-, tunne- sekä vuorovaikutustaitoja, joista olen myös itse kokenut suurinta hyötyä sekä johtamis- että valmentajan työssäni. 

2022

Yinjoogaohjaaja perusteet
Yoga Alliance Accredited (YACEP)

Täydensin yli 6 vuoden yinjoogan aktiivista harjoittelua kouluttautumalla yinjoogaohaajaksi. Yin on erittäin tehokas sekä kehoa että mieltä palauttava harjoitus, jonka tausta on kiinalaisessa lääketieteessä, faskia-anatomiassa ja taolaisesta filosofiassa. Yin on lihasten ja hermoston jatkuvaa valppaana oloa tasapainottava harjoitus, joka purkaa stressiä ja parantaa läsnäoloa.

2021

Meditaation perusteet
Hypnoosin perusteet

Meditaatio ja hypnoosi toimivat yksinkertaisina sisäänpäin kääntymisen väylinä oman voiman ja sisäisen rauhan äärelle. Opinnot syvensivät ymmärrystä siitä, miten sisäänpäin kääntyminen auttaa tukemaan stressin sietoa ja sitä kautta kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä.

2021

Äänimaljarentoutus I - IV
Sointukylpy 
Suomen Peter Hess Instituutti

Matkani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin syveni aloittamalla Peter Hess äänimaljarentoutus-opinnot. Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen stressiä purkava kokemus, joka vaikuttaa rauhoittavasti hermostoon, lihaksiin ja jännityksiin sekä mielen ylikierroksiin.

Haluatko kuulla lisää?

Oletko kiinnostunut varmistamaan yrityksesi menestyksen pitkällä tähtäimellä? Jutellaan lisää ja tarvittaessa tarjoamme teille veloituksettoman konsultoinnin, jotta pääsemme vauhtiin luomaan perustan tiimisi kestävälle kasvulle

Kiitos, olemme sinuun pian yhteydessä.

bottom of page