top of page

Miksi palautumisen tukeminen ja resilienssin kasvattaminen on kriittistä yrityksille?

Ymmärrän lähes 15 vuoden muutosjohtajuuden kokemuksella, kuinka haastavaa on johtaa organisaatiota muuttuvassa liiketoimintaympäristössä, vastata sidosryhmien odotuksiin ja samalla huolehtia omasta sekä tiimin hyvinvoinnista.

Autan sinua ja yritystänne voittamaan tämän  haasteen ja tukemaan tiiminne aitoa palautumista ja tehostamaan heidän resilienssiään, jotta voitte jatkossa keskittyä yrityksenne strategisiin tavoitteisiin ja todelliseen potentiaaliin.

Investoimalla palautumiseen ja resilienssiin emme vain näytä välittävämme työntekijöistä, vaan tarjoamme resursseja luovuudelle, innovaatiolle sekä yrityksen pitkäaikaiselle menestykselle ja kasvulle. 

Kuusi syytä panostaa tiimin palautumiseen ja resilienssiin

Parempi tuottavuus

Tukemalla palautumista ja vahvistamalla tiimin resilienssiä voidaan parantaa heidän suorituskykyään ja tehostaa toimintaa. Tämä on samalla myös investointi yrityksen tulevaisuuden kasvuun ja kestävään menestykseen.

Kyky hallita muutosta

Markkinat, trendit ja kuluttajien käyttäytyminen muuttuvat jatkuvasti. Resilienssivalmennettu tiimi pystyy nopeasti mukautumaan näihin muutoksiin ja vastaamaan niihin tehokkaasti.

Vähemmän poissaoloja

Jokapäiväinen palautuminen sekä kyky hallita jatkuvasta muutoksesta aiheutuvia paineita  ehkäisevät uupumista ja parantavat stressinhallintakykyä, mikä voi vähentää sairauspoissaoloja.

Korkea asiakastyytyväisyys

Aidosti palautuneet ja hyvinvoivat työntekijät johtavat parempaan asiakaspalveluun ja parempaan asiakastyytyväisyyteen.

Sitoutuneet työntekijät

Markkinoinnin ja viestinnän alalla kilpailu osaajista on kovaa. Resilienssivalmennus auttaa pitämään parhaat osaajat yrityksessä. Se tukee myös työnantajaa rakentamaan ympäristöä, joka huokuu tukea, arvostusta ja kehittymistä. Panosta ihmisiin ja he panostavat takaisin yritykseesi.

Luovuus, innovatiivisuus

Paineiden, aikataulujen ja projektien keskellä resilientti tiimi säilyttää luovuutensa ja tuottaa rohkeita, innovatiivisia ratkaisuja ja tekee kauaskantoisia ja laadukkaita päätöksiä. 

Näin autamme teidän organisaatiota ja tiimiä

1

Auta tiimiäsi loistamaan energisenä ja innovatiivisena ja hallitsemaan jatkuvan markkinamuutoksen tuomat haasteet

Tehosta tiimisi tuottavuutta, innovaatiota ja reagointikykyä nopeasti muuttuvilla markkinoilla, jotta voitte saavuttaa tavoitteenne kestävästi nyt ja tulevaisuudessa. Aikataulutehokkaan, avaimet käteen -valmennuksen avulla tiiminne alkaa loistaa osaamisellaan ja pystyy fokusoimaan oikeisiin asioihin.

2

Raketin lailla suosiota kasvattava trendi hyvinvoinnissa 2023 on mielen palautuminen

Etsitkö inspiroivaa puhujaa tiimipäiviin, kickoffiin tai asiakastapahtumaan? Tarjoan teille inspiroivan workshopin erilaisiin tapahtumiin pk-seudulla. Jaan tehokkaimmat vinkit ja käytännön harjoitukset, jotka auttavat tukemaan palautumista, resilienssiä, ja pysyvää menestyksestä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voin tuoda lisäarvoa tapahtumaasi.

Riitta Vuoristo DNA.jpg
"Huolimatta toimistoympäristöstä Susannan ja äänimaljojen maagiset äänet saivat meidät laskeutumaan ylivireisyydestä takaisin maan pinnalle ja rentoutumaan melkeinpä uneen asti.
 
Palaute oli superpositiivista: Susanna sai kehuja ammattitaidostaan ja tilaisuuden luonteesta. Rauhoittumisen ja laskeutumisen mahdollistamista arvostettiin - Äänimaljojen antamaa voimaannuttamisen kokemusta ihmeteltiin ja moni ilmoitti osallistuvansa jatkossa vastaaviin tilaisuuksiin. Suosittelen Susanna täydellä sydämellä vastaavien tilaisuuksiin. Meillä on tulossa uusi äänimaljarentoutus syksyllä."

Riitta Vuoristo, HR-partner, DNA Oyj

Ajan löytäminen on haastavaa, mutta pysyvät tulokset syntyvät aikataulutehokkaasti ja systemaattisesti näin:

Kiire tai tiukat aikataulut eivät ole enää este tehokkaalle palautumiselle, vahvalle resilienssille ja tiiminne menestykselle.

 

Olemme luoneet ratkaisun, joka tuo tuloksia erityisesti luovuutta ja strategista työtä yhdistäville tiimeille, jotka haluavat parantaa tuottavuutta, tehokkuutta sekä kukoistaa työssä ja vapaalla.

Autamme tiimänne siirtymään pitkistä, kiireen varjostamista päivistä itsevarmaan ja läsnäolevaan arkeen.

Tiiminne loistaa osaamisellaan ja pystyy fokusoimaan oikeisiin asioihin sekä tehostamaan luovuutta ja innovointikykyä yrityksenne menestyksen eteen.

Uusi valmennuksemme perustuu aikataulutehokkaaseen tapaan vaikuttaa tietoiseen ja tiedostamattomaan mieleen ja luoda pysyviä tuloksia normaaliarjen keskellä.
 

Image by Priscilla Du Preez 🇨🇦
"Emme saaneet mitä tilasimme, vaan paljon enemmän. Tämä ei ollut vain irtiotto arjsta vaan Havinan avulla saimme ison kimmokkeen aitoon palautumiseen ja hyvinvointiin, jonka tuloksista saamme nauttia pitälle. Koko tiimi innostui palautumisesta ja sai helppoja työkaluja ja keinoja rauhoittaa oloa hektisen arjen keskellä. "

Markkinointitiimi 2023

Rakkaat asiakkaat, joiden kanssa meillä on ollut kunnia työskennellä

DNA_logo.png
Mehiläinen logo.png
JCdecaux.png
Pohjola logo.jpg
G&G_logo.png
Haaga-Helia-neliö.png
Nordea logo.png
Castren Snellman.png
Ping logo.png
Elina Denstal_edited.jpg
"Yhteistyö Havina-tiimin kanssa loi poikkeuksellisen kokemuksen, joka teki koulutuspäivästämme ikimuistoisen. Susanna loi unohtumattoman kokemuksen, joka teki koulutuspäivästämme erityisen, ja osallistujat olivat virkeinä ja keskittyneinä koulutuspäivän loppuun asti.
 
Suosittelen Havinan palveluita lämpimästi kaikille, jotka etsivät ammattitaitoista ja luotettavaa kumppania."

Elina Torkkel, toimitusjohtaja Denstal

Työhyvinvointi Havinassa.jpg
"Olimme todella tyytyväisiä Havinan järjestämään hyvinvointipäivään. Tapahtuma ja lokaatio olivat täydellisiä ja juuri oikeanlaiset tiimimme rentoutukseen. Saimme levollisen olon lisäksi pitkäkestoista inspiraatiota säilyttää tasapaino kiireenkin keskellä. Kaikki tiimin jäsenet kehuivat tapahtuman ylittäneen heidän odotuksensa moninkertaisesti."

Kosmetiikka-alan työhyvinvointipäivä

Mehiläinen.jpg
"Susannalla oli kaikki tarvittava mukanansa. Tunnelma saatiin tilaan järjestettyä tilanteeseen sopivaksi, rauhalliseksi. Ihmiset laskeutuivat rentoutumishetkeen hyvin ja kokivat äänimaljarentoutuksen positiivisena kokemuksena.
 
Susanna on juuri sopiva ihminen vetämään tapahtumaa. Alusta asti saimme hienosti sovittua sopivan ajankohdan ja vuorovaikutus oli sujuvaa asian sopimisen ja käytännön järjestämisen kannalta."

Tuulikki Ulfves, Mehiläinen

Valitse valmentajaksi muutosjohtamisen ja tehokkaan palautumisen asiantuntija

Johtaessani ja coachatessani yli 10 vuoden ajan asiantuntiatiimejä Suomen johtavassa viestintätoimistossa, rahapelialalla sekä kokonaisvaltaisen kauneuden ja terveyden alan yrityksissä, näin läheltä, miten muuttuva maailman tilanne ja kasvavat vaatimukset aiheuttavat lisäkuormitusta, epävarmuutta, kiireen ja paineiden tunnetta.

Monivuotinen johtamiskokemukseni dynaamisessa liike-elämässä on syventänyt ymmärrystäni siitä, mitä menestys todella vaatii ja kuinka luodaan aidosti hyvinvoiva tiimi ja yritys, huomioiden yksilöiden tarpeet ja vaatimukset.

Jätä sivun alareunan lomakkeella yhteystietosi, niin jutellaan lisää tavoitteistanne ja milloin haluatte päästä edistämään liiketoimintanne kestävää menestystä.

Susanna Suomi / Havina Coaching

susanna at havinacoaching.fi

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
Susanna Havina mentorisi.jpeg

Olen kasvattanut osaamistani lähes 15 vuoden ajan markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan johtamisen tehtävissä sekä lukuisissa mentaali- ja mielen hyvinvoinnin valmennuksissa ja koulutuksissa, joista viimeisimmät alla.

2023-

Psyykkinen valmentaja
 

Aloitin Psyykkinen valmentaja -koulutuksen laajentaakseni mentaalivalmennuksen osaamistani ja hyödyntääkseni viimeisintä tietoa, teoriaa ja työkaluja psyykkisestä valmennuksesta.

2022

NLP Perusteet

NLP Master Practitioner 
Business NLP

 

Alkujaan hakeuduin opiskelemaan neurolingvistista ohjelmointia eli NLP:tä ymmärtääkseni mielen toimintaa entistä syvemmin. NLP:n, tavoitteena on parantaa ajattelu-, tunne- sekä vuorovaikutustaitoja. Metodi hyödyntää useita erilaisia tekniikoita ja malleja.

2022

Yinjoogaohjaaja perusteet
Yoga Alliance Accredited (YACEP)

Yli 6 vuoden yinjoogan aktiivista harjoittelua kouluttautumalla yinjoogaohaajaksi. Yin on erittäin tehokas sekä kehoa että mieltä palauttava harjoitus, joka syvärentouttaa kehoa ja rauhoittaa. Yinjooga ammentaa taustaa kiinalaisesta lääketieteestä, faskia-anatomiasta ja taolaisesta filosofiasta.

2021

Meditaation perusteet
Hypnoosin perusteet

Meditaatio ja hypnoosi toimivat yksinkertaisina sisäänpäin kääntymisen väylinä oman voiman ja sisäisen rauhan äärelle. Opinnot syvensivät ymmärrystä siitä miten voin tukea niiden avulla myös asiakkaideni hyvinvointia.

2021

Äänimaljarentoutus I - IV
Sointukylpy 
Suomen Peter Hess Instituutti

Matkani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin syveni aloittamalla Peter Hess äänimaljarentoutus-opinnot Suomen Peter Hess instituutissa. Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen kokemus, joka vaikuttaa hermostoon, lihaksiin sekä mielen palautumiseen ja voimaantumiseen.

2008-2022

Markkinointi-, viestintä-,

ja verkkoliiketoiminta johdon tehtävät 

Työskentelin lähes 15 vuoden ajan haastavissa muutosjohtamisen tehtävissä markkinoinnin ja viestinnän parissa johtaen ja coachaten asiantuntiatiimejä Suomen johtavassa viestintätoimistossa, rahapelialalla sekä kokonaisvaltaisen kauneuden- ja terveydenalan korporaatioissa. Näiden vuosien aikana havahduin siihen etteivät perinteiset itsensä kehittämisen ja stressin hallinnan metodit enää toimi, vaan nykyaika vaatii jotain ihan muuta.

Haluatko kuulla lisää?

Oletko kiinnostunut varmistamaan yrityksesi menestyksen pitkällä tähtäimellä? Jutellaan lisää ja tarvittaessa tarjoamme teille ilmaisen konsultoinnin, jotta pääsemme vauhtiin luomaan perustan tiimisi kestävälle kasvulle

Kiitos, olemme sinuun pian yhteydessä.

bottom of page