top of page

Opi rauhoittamaan akuutti stressireaktio ja kehon ylikierrokset 

vagus flow

Jatkuvasti ylikierroksilla...

.. kamppailet heikon unen ja yöllisten heräilyjen kanssa, tunnet arjen kuormituksen raskaampana kuin aikaisemmin ja kehosi oireilee selittämättömillä kireyksillä ja jännityksillä?

Opi rauhoittamaan akuutit stressireaktiot ja purkamaan hermostoon jumiutunut stressi 4 viikon aikana.

Saat 4 viikon tehovalmennuksen sekä kaikki materiaalit ja valmentajien tuen 6kk ajalle.
 

ETUHINTA 109 €
(
norm. 149 €)
Voimassa 3.3. asti

Lisäksi saat veloituksetta Äänimaljarentoutus verkkopalvelun 3 kk ajaksi, jossa on yli 30 syvärentouttavaa äänitettä stressiin. (arvo 49,90 €)

Jos haluat maksaa laskulla, Smartumin, Edenredin tai Epassin liikuntaedulla, lähetä viesti: susanna @ havinacoaching.fi

 

 

 

 

 

 

Tallenteiden avulla harjoittelet oman aikataulusi mukaan silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kaikki materiaalit, harjoitukset ja livetallenteet ovat käytössäsi 6 kk ajan

Näin etenemme

VIIKKO 01

 

Ensimmäisellä viikolla opit ymmärtämään kehosi stressireaktioita sekä tehokkaita tekniikoita, joiden avulla pärjäät jokapäiväisissä tai yllättävissä tilanteissa sekä haastavien ihmisten kanssa. Saat 3 erilaista tehoharjoitusta.

VIIKKO 02

 

Toisella viikolla opit miksi stressi kertyy kehoon ja puramme pitkäaikaista, vuosien aikana jumiutunutta stressiä. Näin keho alkaa palautumaan tehokkaammin ja helpommin levon aikana ja nukkumaan sikeämmin.

VIIKKO 03

 

Seuraavaksi opit aivan uudenlaisen hemmottelevan stressinpurku-metodin ja syväsukellamme tärkeään faktaan, miten ikä vaikuttaa stressinhallinnassa

VIIKKO 04

 

Viimeisellä viikolla puhutaan tärkeää asiaa jatkosta, ja siitä, miten teet hermoston rauhoituksesta uuden, kestävän rutiinin ja vältät vaaralliset sudenkuopat

“"Olen kärsinyt koko aikuisikäni ylivirittyneisyydestä ja sen seuraamasta ahdistuksesta. Kiitos teille kun annoitte toivoa selvitä niistä"

Helppo, nopea ja turvallinen harjoittelu rauhoittaa ylikierrokset 

Opetamme purkamaan kehoon jokapäiväisessä elämässä ja vuosien aikana jumiutuneen stressin, joka aiheuttaa monenlaisia oireita suurelle osalle naisista:

 

  • Stressihormonit pilvissä

  • Hermosto jyllää jatkuvassa “taistele tai pakene” -tilassa

  • Jatkuva tarve tehdä ja suorittaa enemmän

  • Kyvyttömyys pysähtyä, rauhoittua tai rentoutua 

  • Toistuvat tunteenpurkaus- tai ahdistuskohtaukset, jopa ilman mitään syytä

  • Kehon sisäinen kihelmöinti, aivan kuin ihon alla poriseva painekattila 

  • Unen ongelmat ja yölliset heräilyt klo 2-4 välillä 

  • Tunteiden turruttaminen somen selailulla, herkuilla, ruualla ja alkoholilla. Lisäkilot kerääntyvät vyötärölle stressin vuoksi.

  • Väsymys, uupumus, vetämättömyys ja ahdistus siitä kun arki lipuu ohi, ilman että pääsisit nauttimaan energisenä sinulle rakkaiden asioiden, ihmisten ja harrastusten parissa

100% tyytyväisyys 1,5 vuoden ajalta

Etene oman aikataulun mukaan

Tuloksia vain 15-30 minuutilla päivässä

Ei

sitoutumista

Saat yksinkertaiset, turvalliset ja tehokkaat harjoitukset, joiden avulla opit pysäyttämään akuutin stressireaktion ja purkamaan jumiutuneen stressin 15-30 min. harjoitusten avulla.

Rauhoittamalla ylikierrokset pystyt palautumaan aidosti ja hyödyntämään 100% omasta kapasiteetistasi, mikä näkyy pitkäaikaisena vireyden ja energisyyden kasvuna.

Lisäksi pääset kasvattamaan kehotietoisuutta ja ymmärrystä elimistön stressireaktioihin, jolloin saat itsevarmuuden toimia stressaavissa tilanteissa myös jatkossa.
 

"Yksinkertaiset keholliset harjoitukset auttoivat purkamaan stressiä mihin mikään muu ei ollut auttanut"
Listening to Music_edited.jpg

Elina pääsi eroon ylikierroksista ja kivuista

Elina, päiväkoti-ikäisten lasten äiti, oli jatkuvasti ärtynyt, pinna kireällä eikä pystynyt antamaan lapsilleen tarpeeksi aikaa.

 

Haastavat ihmiset ja kohtaamiset töissä saivat olon tuntumaan entistä kaoottisemmalta ja niistä "toipuminen" vei pitkän aikaa.

 

Elina kärsi päänsäryistä, uupumuksesta, sairasteluista ja toistuvista yöheräilyistä, jotka aiheuttivat ongelmia normaalista arjesta selviytymiseen.

 

Hän jäi useita kertoja sairaslomalle, mutta palasi aina takaisin samaan tilanteeseen, kun kierrokset jälleen nousivat töihin palatessa,

 

Avullamme Elina oppi vapauttamaan hermostossa piilevän stressin sekä rauhoittamaan kehon akuuteissa stressireaktioissa, jolloin myös jatkuva ahdistus alkoi helpottamaan. 

 

Hän tunsi kehonsa päästävän irti vuosia kestäneestä kuormituksesta ja palaavan normaaliin tasapainoon.

 

Lisäksi hän kertoi saaneensa takaisin kadonneen energian ja innostuneisuuden ja hänellä jää päivittäin enemmän aikaa perheelle ja harrastuksille. 

 

Valjasta apu löytymään sinusta itsestäsi

- ei ulkopuolelta

Kokemuksemme mukaan ihmiset yrittävät löytää apua ulkoisista tahoista, kuten suorittamalla entistä enemmän sekä yrittämällä "ansaita" lepoa.

 

Lisäksi moni ahmii tietoa, lukee kirjoja, kuuntelee webinaareja, käy rentoutushoidoissa ja sulloa vaikka väkisin kalenteriin "omaa aikaa".

Aluksi tulokset vaikuttavat lupaavilta, mutta seuraavan “tulipalo-tilanteen” kohdatessa, kaikki palaa takaisin alkupisteeseen.

Suurin osa ei saa pysyviä tuloksia aikaan, vaikka he kuluttavat suuret määrät aikaa, rahaa ja energiaa useisiin erilaisiin menetelmiin.

Mutta kun he alkavat purkaa kehoon lukkiutunutta stressiä ja tasapainottaa hermostoa somaattisten harjoitusten avulla…

...negatiiviset oireet ja hyvinvointia nakertavat tavat häviävät.

Ilo, energia ja tasapainon tunne palaavat. 

Sekä heillä on vihdoin runsaasti aikaa ja energiaa ihmisille ja asioille, joita he RAKASTAVAT.

VAgus Flow kansi.png

Vagus Flow
+syvärentouttava lahja

Opi rauhoittamaan akuutit stressireaktiot ja purkamaan hermostoon jumiutunut stressi 4 viikon aikana.

Saat 4 viikon tehovalmennuksen sekä kaikki materiaalit ja valmentajien tuen 6kk ajalle.

ETUHINTA 109 € (norm. 149 €)

Lisäksi saat veloituksetta Äänimaljarentoutus verkkopalvelun, jossa on yli 30 syvärentouttavaa äänitettä stressiin. (arvo 3 kk / 49,90€)

Tarjous voimassa 3.3. asti.

Jos haluat maksaa laskulla, Smartumilla, Epassilla tai Edenredillä, lähetä viesti susanna at havinacoaching.fi niin toimitan ohjeet.

bottom of page