top of page

Opi rauhoittamaan ahdistus ja ylikierrokset

eroon ahdistuksesta

Jatkuvasti ylikierroksilla ja ahdistunut...

.. kärsit heikosta unesta, kehosi oireilee selittämättömillä kireyksillä, ylivireellä - ja sinun on vaikea ottaa aikaa rauhoittumiselle?

Autamme sinua rauhoittamaan ahdistusta, ylikierroksia ja purkamaan hermostoon jumiutuneen stressin, jotta voit olla oma ihana itsesi!

 • Tuloksia vain 15 min. / pv

 • Tallenteiden avulla harjoittelet silloin kun sinulle sopii

 • Saat kaikki materiaalit 12 kk ajaksi rajoituksetta käyttöösi

 • Ota harjoitukset pysyvään käyttöön näppärän pdf:n avulla

 • EXTRA: Kun lähdet mukaan 31.5. mennessä saat veloituksetta kutsun kahteen live-valmennukseen, jossa voit kysyä valmentajalta omista haasteistasi

 

Opit

 • rauhoittamaan ylikierrokset, jotta voit nukkua levollisemmin ja nauttia tasapainoisesta arjesta

 • purkamaan kehoon jumiutunutta stressiä, jotta oireet pysyvät pois myös tulevaisuudessa

 • ja lisäät ymmärrystäsi mm. (erityis)herkkyyden ja iän vaikutuksesta stressin kokemiseen

Maksu myös Smartumin, Edenredin tai Epassin liikuntaedulla.

"Olen kärsinyt koko aikuisikäni ylivirittyneisyydestä ja sen seuraamasta ahdistuksesta. Kiitos teille kun annoitte toivoa selvitä niistä"

Näin etenemme

Ensimmäisenä opit opit ymmärtämään kehosi stressireaktioita sekä saat tehokkaita tekniikoita, joiden avulla pärjäät jokapäiväisissä ja/tai yllättävissä tilanteissa sekä haastavien ihmisten kanssa. 

Tämän jälkeen opit purkamaan lyhyt- ja pitkäaikaista, vuosien aikana kehoon jumiutunutta stressiä.

 

Näin keho alkaa palautumaan tehokkaammin ja helpommin levon aikana ja alat nukkumaan sikeämmin.

Jotta voit ylläpitää rutiinia helposti jatkossakn, opit uudenlaisen hemmottelevan (!!) stressinpurkumetodin ja opit miten ikä vaikuttaa stressinhallinnassa.

Harjoitusten lisäksi saat tärkeää tietoa mm. iän vaikutuksesta stressiin, syvempää ymmärrystä elimistön stressireaktioista, jolloin pystyt selviämään stressaavissa tilanteissa myös jatkossa.

 

Valmentajan avulla opit rakentamaan hermoston rauhoituksesta uuden, kestävän rutiinin ja vältät vaaralliset, meille kaikille niin tutut ja tyypilliset sudenkuopat

“Vapaalla huomaan olevani tyyni ja jos tyyneys katoaa, voin tehdä harjoituksia."”

Helppo, nopea ja turvallinen harjoittelu rauhoittaa ahdistuksen 

Opetamme purkamaan ahdistuksen ja kehoon vuosien aikana jumiutuneen stressin, joka aiheuttaa monenlaisia oireita suurelle osalle naisista:

 

 • Hermosto jyllää jatkuvassa “taistele tai pakene” -tilassa

 • Stressihormonit pilvissä

 • Jatkuva ahdistus ja samaan aikaan paineet tehdä enemmän

 • Kyvyttömyys pysähtyä, rauhoittua tai rentoutua 

 • Toistuvat tunteenpurkaus- tai ahdistuskohtaukset, jopa ilman mitään syytä

 • Unen ongelmat ja yölliset heräilyt klo 2-4 välillä 

 • Olon helpottaminen tai tunteiden turruttaminen somen selailulla, herkuilla, ruualla ja alkoholilla. Lisäkilot kerääntyvät vyötärölle stressin vuoksi.

 • Väsymys, uupumus, vetämättömyys ja ahdistus siitä kun arki lipuu ohi, ilman että pääsisit nauttimaan energisenä sinulle rakkaiden asioiden, ihmisten ja harrastusten parissa

100% tyytyväisyys 1,5 vuoden ajalta

Etene oman aikataulun mukaan

Tuloksia vain 15 min. / päivässä

Rakenna pysyvät tulokset helposti

Saat yksinkertaiset, turvalliset ja tehokkaat harjoitukset, joiden avulla opit pysäyttämään ahdistuksen ja purkamaan jumiutuneen stressin 15-30 min. harjoitusten avulla.

Helppoja harjoituksia täsmätilanteisiin, kuten:

 • ahdistavan tunteen välitön purkaminen

 • kehoon jumiutuneen stressin vapauttaminen

 • akuutin stressin purkaminen

 • stressin purku kevyen liikkeen kautta

 • stressin purku toimistotyössä

 • hemmotteleva vagushermohieronta

Rauhoittamalla ylikierrokset pystyt palautumaan aidosti ja hyödyntämään 100% omasta kapasiteetistasi, mikä näkyy pitkäaikaisena vireyden ja energisyyden kasvuna.

 

"Yksinkertaiset keholliset harjoitukset auttoivat purkamaan stressiä mihin mikään muu ei ollut auttanut"
“Työssä pidän tauon juuri silloin kun tuntuu, että homma menee ylikierroksille. Enää en ajattele, että "tätä tää nyt vaan on ja on pakko jaksaa”
Listening to Music_edited.jpg

Elina pääsi eroon ahdistuksesta ja ylikierroksista 

Elina, päiväkoti-ikäisten lasten äiti, oli jatkuvasti ärtynyt, pinna kireällä eikä pystynyt antamaan lapsilleen tarpeeksi aikaa.

 

Haastavat ihmiset ja kohtaamiset töissä saivat olon tuntumaan ahdistuneelta ja tilanteista "toipuminen" vei useita päiviä.

 

Elina kärsi iltaisin voimistuvasta ahdistuksesta, kihelmöivistä ylikierroksista, sairasteluista ja toistuvista yöheräilyistä, jotka aiheuttivat ongelmia normaalista arjesta selviytymiseen.

 

Hän jäi useita kertoja sairaslomalle, mutta palasi aina takaisin samaan tilanteeseen, kun ahdistus ja kierrokset jälleen alkoivat töihin palatessa,

 

Avullamme Elina oppi rauhoittamaan ja purkamaan ahdistusta ja  jolloin myös monet oireet alkoivat helpottamaan. 

 

Hän tunsi kehonsa päästävän irti vuosia kestäneestä kuormituksesta ja palaavan normaaliin tasapainoon.

 

Lisäksi hän kertoi saaneensa takaisin kadonneen energian ja innostuneisuuden ja hänellä jää päivittäin enemmän aikaa perheelle ja harrastuksille. 

 

"Saan paremmin unta, koska huomaan että, jos olen ylivirittynyt ja rauhoitan itseni kehon kautta = parempi uni.

Valjasta apu löytymään sinusta itsestäsi - ei ulkopuolelta

Kokemuksemme mukaan ihmiset yrittävät löytää apua ulkoisista tahoista, kuten patoamalla tunteita, suorittamalla entistä enemmän sekä yrittämällä "ansaita" lepoa.

 

Lisäksi moni ahmii tietoa, lukee kirjoja, kuuntelee webinaareja, käy rentoutushoidoissa ja sulloa vaikka väkisin kalenteriin "omaa aikaa".

Aluksi tulokset vaikuttavat lupaavilta, mutta seuraavan “tulipalo-tilanteen” kohdatessa, kaikki palaa takaisin alkupisteeseen.

Suurin osa ei saa pysyviä tuloksia aikaan, vaikka he kuluttavat suuret määrät aikaa, rahaa ja energiaa useisiin erilaisiin menetelmiin.

Mutta kun he alkavat purkaa ahdistusta ja tasapainottaa hermostoa kehollisten harjoitusten avulla…

...negatiiviset oireet alkavat hävitä kuin itsestään.

Ilo, energia, rauha ja tasapainon tunne palaavat. 

Sekä heillä on vihdoin runsaasti aikaa ja energiaa ihmisille ja asioille, joita he RAKASTAVAT.

"Jos koen itseni ylivirittyneeksi tai ahdistuneeksi, rauhoitan itseni uusien harjoitusten avulla. Tämä todellakin auttaa."

Valmentajasi:

Maria Varon
Specialist in Holistic Beauty

Maria on toiminut yli 15 vuotta kokonaisvaltaisen ihonhoidon kouluttajana ja viimeiset 5 vuotta myös yleisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa.

 

Hän on kerännyt ymmärrystä hermoston toiminnasta koko uransa ajan, sillä stressin ja toisaalta hermoston rooli koko kehomme hyvinvoinnissa on hyvin merkittävä.

 

Hermoston tila vaikuttaa lähes kaikkien erilaisten kroonisten sairauksien puhkeamiseen ja erilaiset iho-oireilut tai suolisto-ongelmat saavatkin alkunsa usein hallitsemattomasta stressistä.
 

Erityisherkkänä Maria on myös itse etsinyt ja kehittänyt erilaisia harjoitteita, jotka auttavat tasapainottamaan hermoston ylivireyttä ja alivireyttä arjen haastavissa tilanteissa. Näitä harjoitteita pääset kokeilemaan Eroon ahdistuksesta-valmennuksessa Marian johdolla.

 • Instagram
 • LinkedIn
Maria new.jpeg

Valmentajasi:

Susanna Suomi
Psyykkinen valmentaja

Susanna on työskennellyt yli 10 vuoden ajan muutosjohtamisen tehtävissä markkinoinnin ja viestinnän aloilla ja viimeiset 2 vuotta valmentanut suorittamiseen uupuneita naisia pääsemään eroon haitallisista toimitamalleista.

 

Hän on opiskellut NLP:tä, meditaatiota, yinjoogaa, hypnoosia, äänimaljarentoutusta  ja viimeisimpänä psyykkistä valmennusta, josta hän valmistuu psyykkisen valmennuksen Huippuvalmentajaksi keväällä 2024.

 

Entisenä perfektionistina ja suorittajana Susanna tietää miten haitallisia ajatus- ja toimintamalleja voi jopa hyödyntää osana onnistumista ja valjastaa niistä eteenpäin vieviä voimavaroja.  

Myös rutiinien muodostaminen on yksi avaintekijöistä onnistumisessa, ja siihen pureudumme tärkeänä osana Eroon ahdistuksesta -valmennuksessa.

 • Instagram
 • LinkedIn
20231122_Susanna_Suomi_LN-10.jpg
VAgus Flow kansi.png

Eroon ahdistuksesta

12 kk / uusi hinta

Opi rauhoittamaan ylikierrokset ja purkamaan hermostoon jumiutunut stressi

Saat 4 viikon tehovalmennuksen harjoituksineen sekä pdf-harjoituskirjan.

 

Kaikki materiaalit 12 kk rajattomassa käytössä.

ETUHINTA 49 €
(Voimassa 30.6. asti, jonka jälkeen 89 €)

EXTRA: Kun lähdet mukaan 30.6. mennessä saat VIP-kutsun elokuussa järjestettävään kyselyliveen, jossa saat kysyä valmentajiltasi mitä tahansa haasteisiin ja harjoitteluun liittyen.

 

Jos haluat maksaa laskulla, Smartumilla, Epassilla tai Edenredillä, lähetä viesti susanna (at) havinacoaching.fi niin saat ohjeet.

bottom of page