top of page

Oletko valmis muutokseen?

Jokainen meistä on varmasti sanonut nämä sanat: "Kaipaan muutosta elämääni".

Kaipaamme parempaa hyvinvointia, vähemmän paineita ja lisää hetkiä niiden asioiden parissa, jotka saavat sydämemme sykkimään.


Mutta kun päätös muutokseen on tehty, monet kohtaavat haasteen: miten kääntää uudet rutiinit pysyviksi, elämää mullistaviksi tuloksiksi?

Unelman saavuttaminen on matka, joka vaatii rohkeutta astua ulos mukavuusalueelta, uskoa itseensä silloinkin, kun vastoinkäymiset tuntuvat ylitsepääsemättömiltä.

Näen päivittäin, kuinka asiakkaani kulkevat uutta polkua, tekevät unelmistaan totta ja mullistavat elämänsä. Jokainen heidän tarina on todiste siitä, että kun sitoudumme itsemme, voimme luoda elämän, josta olemme aina unelmoineet.


Oletko valmis muuttamaan elämäsi suunnan - ja tällä kertaa pysyvästi

Susanna Havina mentorisi.jpeg

Näin autan sinua tai tiimiäsi

1

Haluatko päästä pysyvään tasapainoon ja nauttia omannäköisestä elämästä?

Kaipaatko tasapainoa elämässäsi ja haluatko oppia voimaan paremmin? Tilaa ilmainen video-opas, joka auttaa sinua löytämään tasapainon arjen vaatimusten ja henkisen hyvinvoinnin välillä. Saat 2 testatusti toimivaa harjoitusta ja opit käytännön vinkkejä, jotka auttavat voimaan paremmin, pysymään terveenä ja nauttimaan oman näköisestäsi elämästä.

2

Tiimeille ja yrityksille, jotka haluavat loistaa luovana ja strategisena  nyt ja tulevaisuudessa

Jos olet johtaja tai tiiminvetäjä, tiedät kuinka tärkeää on pitää tiimi energisenä, luovana ja innovatiivisena. Tarjoamme tiimillenne uudenlaisen mind setin kestävään kukoistukseen ja menestykseen ilman uupumista.
Havinan valmennusohjelmat ja työpajat, auttavat saavuttamaan huippusuorituksia ja voimaan paremmin työssä ja vapaalla.

3

Raketin lailla suosiota kasvattava trendi hyvinvoinnissa 2023 on mielen palautuminen

Etsitkö inspiroivaa puhujaa tapahtumaasi? Tarjoan teille inspiroivan workshopin erilaisiin tiimi-ja asiakastilaisuuksiin. Jaan tehokkaimmat vinkit ja käytännön harjoitukset, jotka auttavat tukemaan tiiminne palautumista, resilienssiä ja pysyvää menestystä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voin tuoda lisäarvoa tapahtumaanne!

“Aivan käsittämätöntä kuinka annamme oman mielen pienentää meitä, ilman mitään tosiasiallista syytä. Onneksi löysin valmennuksen ja pääsin eroon tästä harhasta. Yllätyin kuinka nopeasti asiat alkavat tapahtua kun keskittyy oikeisiin asioihin."

JONNA 2023

"En olisi pystynyt muutokseen yksin. Mutta valmennuksen jälkeen tiedän, että pystyn yksin mihin tahansa. Mielestäni valmennuksen paras oppi oli se, että hyvä olo, tasapaino ja terveys voidaan saavuttaa täysin ilman pinnistelyjä ja pakottamista."

NINNU 2023

"Parasta oli nopea stressitasojen lasku, jonka ansioista aamut eivät enää tuntuneet masentavilta. Pääsin eroon raastavasta huijarisyndroomasta, josta olin kärsinyt jo kouluajoista asti."

JOHANNA 2023

Tässä muutamia upeita, työntekijöihinsä panostavia yritysasiakkaita, joiden kanssa meillä on ollut ilo työskennellä viimeisen vuoden aikana

DNA_logo.png
Mehiläinen logo.png
JCdecaux.png
Pohjola logo.jpg
G&G_logo.png
Haaga-Helia-neliö.png
Nordea logo.png
Castren Snellman.png
Ping logo.png
bottom of page