top of page

Oletko valmis muutokseen?

Jokainen meistä on varmasti sanonut nämä sanat: "Kaipaan muutosta elämääni".

Kaipaamme parempaa hyvinvointia, vähemmän paineita ja lisää hetkiä niiden asioiden parissa, jotka saavat sydämemme sykkimään.


Mutta kun päätös muutokseen on tehty, monet kohtaavat haasteen: miten kääntää uudet rutiinit pysyviksi, elämää mullistaviksi tuloksiksi?

Unelman saavuttaminen on matka, joka vaatii rohkeutta astua ulos mukavuusalueelta, uskoa itseensä silloinkin, kun vastoinkäymiset tuntuvat ylitsepääsemättömiltä.

Näen päivittäin, kuinka asiakkaani kulkevat uutta polkua, tekevät unelmistaan totta ja mullistavat elämänsä. Jokainen heidän tarina on todiste siitä, että kun sitoudumme itsemme, voimme luoda elämän, josta olemme aina unelmoineet.


Oletko valmis muuttamaan elämäsi suunnan - ja tällä kertaa pysyvästi

20231122_Susanna_Suomi_LN-20.jpg

“Aivan käsittämätöntä kuinka annamme oman mielen pienentää meitä, ilman mitään tosiasiallista syytä. Onneksi löysin valmennuksen ja pääsin eroon tästä harhasta. Yllätyin kuinka nopeasti asiat alkavat tapahtua kun keskittyy oikeisiin asioihin."

JONNA 2023

"En olisi pystynyt muutokseen yksin. Mutta valmennuksen jälkeen tiedän, että pystyn yksin mihin tahansa. Mielestäni valmennuksen paras oppi oli se, että hyvä olo, tasapaino ja terveys voidaan saavuttaa täysin ilman pinnistelyjä ja pakottamista."

NINNU 2023

"Parasta oli nopea stressitasojen lasku, jonka ansioista aamut eivät enää tuntuneet masentavilta. Pääsin eroon raastavasta huijarisyndroomasta, josta olin kärsinyt jo kouluajoista asti."

JOHANNA 2023

Havinan valmennukset

bottom of page