top of page

Valmis muutokseen, muttet tiedä miten pitää tulokset?

Jokainen meistä on varmasti sanonut nämä sanat: "Kaipaan muutosta".

Kaipaamme parempaa hyvinvointia, vähemmän paineita, terveyttä ruokkivia rutiineja ja lisää hetkiä niiden asioiden parissa, jotka saavat sydämemme sykkimään.

Joskus emme välttämättä edes tunnista mitä kaipaamme, vaikka sisimmissä tuntuu että jonkin on muututtava.


Muutoksen saavuttaminen vaatii ymmärrystä juurisyistä, sinnikyyttä jatkaa ja rohkeutta uskoa itseensä silloinkin, kun vastoinkäymiset tuntuvat ylitsepääsemättömiltä.

Autan selvittämään ja purkamaan esteet, jotka häiritsevät etenemistä. Rakennamme yhdessä pysyvän muutoksen, oli kyseessä sitten varmuus työssä, keskittymisen haasteet päivisin tai ylikierrokset ja ahdistus iltaisin.


Jos oot valmis muuttamaan elämäsi suunnan - ja tällä kertaa pysyvästi - olisi ihana saada sut mukaan!

Rakkaudella
Susanna 

20231122_Susanna_Suomi_LN-20.jpg

“Aivan käsittämätöntä kuinka annamme oman mielen pienentää, ilman mitään oikeaa syytä. Onneksi löysin valmennuksen ja pääsin eroon tästä harhasta. Yllätyin kuinka nopeasti asiat alkavat tapahtua kun keskittyy oikeisiin asioihin."

JONNA 2023

"En olisi pystynyt muutokseen yksin. Mutta valmennuksen jälkeen tiedän, että pystyn yksin mihin tahansa. Mielestäni valmennuksen paras oppi oli se, että hyvä olo, tasapaino ja terveys voidaan saavuttaa täysin ilman pinnistelyjä ja pakottamista."

NINNU 2023

"Parasta oli nopea stressitasojen lasku, jonka ansioista aamut eivät enää tuntuneet masentavilta. Pääsin eroon raastavasta huijarisyndroomasta, josta olin kärsinyt jo kouluajoista asti."

JOHANNA 2023

Havinan valmennukset

bottom of page