top of page

Kun epäilys varjostaa jokaista saavutusta ja lyttää itsetuntosi maanrakoon

Vapaudu huijarisyndroomasta

Monet lahjakkaat ihmiset kamppailevat sisäisten epäilysten kanssa, jotka syövät heidän uskoaan omiin kykyihinsä.

 

He saattavat kokea, etteivät ansaitse saavutuksiaan, tai pelkäävät jatkuvasti paljastuvansa "huijareiksi", vaikka todisteet puhuvat päinvastaista.


He kärsivät itsearvostuksen puutteesta, jatkuvasta vertailusta muihin ja tunteesta, ettei heidän työnsä ole koskaan riittävän hyvää.

Autamme tunnistamaan ja voittamaan huijarisyndrooman, joka saa sinut tuntemaan itsesi jatkuvasti epäpäteväksi ja aliarvostetuksi.

Kuvittele arki jossa....

01

Olet vapautunut jatkuvasta pelosta tulla "paljastetuksi". Ja uusi itseluottamus rohkaisee tarttumaan haasteisiin, joita ennen välttelit.

02

Et enää epäile kykyjäsi, vaan tiedostat ja tunnustat omat vahvuutesi ja osaamisesi. Tämä muutos mahdollistaa suurempien riskien ottamisen, unelmoimisen ja uusien mahdollisuuksien hyödyntämisen urallasi ja henkilökohtaisessa elämässäsi.

03

Kun huijarisyndrooma ei enää varjosta jokaista saavutustasi, alat aidosti nauttia työsi tuloksista ja tunnistat ne omiksi ansioksesi. Tämä tunne tuottaa lisää työniloa ja tyytyväisyyttä, mikä puolestaan parantaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointiasi.

04

Voit vihdoin olla avoimempi ja läsnäolevampi ihmissuhteissasi. Tämä avoimuus vahvistaa yhteyttäsi läheisiin, ystäviin, kollegoihin, ja voit jakaa kokemuksiasi ja tunteitasi ilman pelkoa arvostelusta tai hylkäämisestä.

Saat 3 psyykkistä valmennus-workshopia YHDEN HINNALLA sekä tehokkaimmat työkalut huijarisyndrooman selättämiseen

 • Opit ymmärtämään huijarisyndrooman todelliset juuret ja sen, miten yleinen ja normaali ilmiö se on. Ymmärrät, ettei epävarmuutesi olekaan vain sinun kokemuksesi, vaan yhteistä monille menestyneille ihmisille - teemme tästä sulle voimavaran!
   

 • Tutkimme myös syitä, miksi huijarisyndrooma on saanut sinussa jalansijaa. Tämä tärkeä prosessi sisältää harjoituksia, jotka auttavat tunnistamaan ja purkamaan piilotettuja uskomuksia, jotka ruokkivat huijarisyndroomaa.
   

 • Opit strategioita, jotka auttavat tunnistamaan oman osaamisesi, todelliset saavutuksesi ja arvostamaan niitä.
   

 • Saat tehokkaita harjoituksia, jotka auttavat vahvistamaan itsevarmuuttasi ja vähentämään epävarmuuden tunteita - myös tulevaisuudessa, kun uusia epävarmuuden hetkiä ilmenee :)
   

 • Opit näkemään epäonnistumiset oppimiskokemuksina, jotka ovat välttämättömiä henkilökohtaiselle ja ammatilliselle kasvulle. Tämä uusi (vaikkakin aluksi aivan hullulta kuulostava) näkökulma auttaa kohtaamaan tulevat haasteet pelottomammin ja itsevarmemmin.

Ei vain pikalaastareita vaan merkittävää henkilökohtaista kasvua

Etene omaan tahtiin, oman aikataulun mukaan

Psyykkinen valmennus tähtää aina pysyvään muutokseen

Kaikki materiaalit käytössäsi 12 kk ajan

Valjasta apu löytymään sinusta itsestäsi - ei tuloksista tai muiden kiitoksista

Kokemuksemme mukaan monet yrittävät löytää itsetunnon haasteisiin ja nimenomaan huijarisyndroomaan ratkaisuja ulkoisista tahoista, kuten jatkuvalla kouluttautumisella, lukemisella, pänttäämisellä ja janoamalla jatkuvaa hyväksyntää ja kiitosta muilta. 

Näistä syntyy haitallinen oravanpyörä, joka ei ratkaise huijarisyndrooman juurisyitä, vaan saa tuntemaan olon entistä osaamattomammaksi ja epävarmemmaksi. 

Suurin osa ei saa pysyviä tuloksia, vaikka he kuluttavat suuret määrät aikaa, rahaa ja energiaa useisiin erilaisiin menetelmiin.

Mutta kun he tunnistavat huijarisyndrooman juurisyyt ja alkavat purkaa mielen haitallisia toimintamalleja...

...alkavat itsetunnon haasteet kadota kuin itsestään.

Itsevarmuus, ilo energia ja luottamus palaavat.

Tutustu valmentajaasi

Moikka, Susanna tässä. Tiedän sekä omasta kokemuksestani markkinoinnin johtamisen tehtävissä että lukuisten asiakkaideni kokemuksista oppineena, kuinka haastavaa on vastata jatkuvasti kiristyviin tavoitteisiin ja selvitä paineista ja odotuksista itsevarmana ja uupumatta.

Maailma on täynnä täydellisiä ihmisiä, miten siinä voisi mitenkään pärjätä itsevarmana ja loistaa osaamisellaan...

 

Usein etsimme ratkaisua ulkoisista tahoista, kuten hakemalla jatkuvaa hyväksyntää ja kiitosta esihenkilöiltä, kollegoilta, ystäviltä ja puolisolta tai opiskelemalla, kouluttautumalla ja murehtimalla itsemme uuvuksiin.

 

Tiedän, ettei mikään näistä ole pysyvä ratkaisu tilanteeseen vaan ne siirtävät vain ongelmaa tulevaisuuteen.

Sen vuoksi en tarjoa sulle nopeaa helpotusta tuovia pikalaastareita vaan autan purkamaan huijarisyndrooman juurisyyt.

 

Jotta voisit nauttia arjesta ja loistaa työssäsi nyt ja tulevaisuudessa. Jos oot valmis vapautumaan huijarisyndroomasta vertaistuki apunasi - ja tällä kertaa pysyvästi - olisi mahtava saada sut mukaan!
 


Susanna

Susanna Havina mentorisi.jpeg

Vapaudu huijarisyndroomasta

Saat 3 valmennus-workshopin materiaalit, työkalut, harjoitukset, kotitehtävät ja valmentajan tuen yhden valmennussession hinnalla.

Tutustumishinta 89 €  

voimassa 15 ensimmäiselle, tai 17.6. asti

(norm. 267 €)

​​

Valmennus aukeaa 17.6.

Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 1 vuoden ajan.

Voit ladata kuunneltavat harjoitukset omille laitteillesi ikuiseen käyttöön.

bottom of page