top of page

Hallitse aikaa, helpota paineita ja palauta elämänilo

Voita työuupumus

Monet kokevat työssään paineita, riittämättömyyden tunteita ja päätöksenteon ja keskittymisen vaikeuksia - ja uupuvat ylipitkään to do-listaan, jatkuvan muutokseen ja kasvaviin odotuksiin.

He kärsivät jatkuvasta väsymyksestä, motivaation puutteesta ja tunteesta, ettei työ enää tuo sitä iloa, mitä se aikaisemmin antoi.

Autamme tunnistamaan ja voittamaan työuupumuksen, joka saa olon tuntumaan jatkuvasti väsyneeksi ja aliarvostetuksi.

 

Töissä murehdit kotiasioita, ja kotona seuraavan viikon deadlinet valtaavat mielen ja tulevat uniin asti.

 

Autamme hallitsemaan aikaasi tehokkaammin ja asettamaan realistisia tavoitteita, joiden avulla voit palauttaa työnilon ja saavuttaa ammatillisen tasapainon - sekä nauttia vapaasta ilman työhuolia ja syyllisyyttä.

Kuvittele arki jossa....

01

02

Tunnet itsesi keskittyneeksi, osaavaksi, varmaksi ja arvostetuksi ammattilaiseksi, valmiina kohtaamaan yllättävät tilanteet sekä jatkuvan muutoksen ja epävarmuuden.

Yhdistät onnistuneesti uran ja perhe-elämän, ilman että tunnet tarvetta uhrautua toisen kustannuksella.

03

Hallitset päivittäisen ajan käyttösi niin, että työpäivän päätteeksi on vielä energiaa jäljellä. Kohtaat työelämän haasteet rauhallisin mielin, tietäen, että pystyt asettamaan realistisia tavoitteita itsellesi ja myös saavuttamaan ne.

Saat 3 psyykkistä valmennus-workshopia YHDEN HINNALLA sekä tehokkaimmat työkalut ja harjoitukset uupumuksen helpottamiseen ja sen ehkäisyyn

 • Ajanhallinta ja priorisointi
  Saat tehokkaat tekniikat tehtävien priorisoinnille ja ajanhallinnalle, jotka vapauttavat sinut päivittäisestä stressistä ja ylikuormituksesta.

   

 • Realistiset tavoitteet ja perfektionismin käsittely
  Opit asettamaan realistisia tavoitteita, jotka vähentävät paineita ja auttavat hyväksymään inhimilliset rajasi.

   

 • Työn ja vapaan yhteensovittaminen
  Esihenkilöiden, asiantuntijoiden ja yrittäjien testaamaat strategiat ja työkalut auttavat löytämään tasapainon työn ja perhe-elämän välillä, vapauttaen sinut syyllisyydestä.

   

 • Ammatillinen itsevarmuus ja jatkuvaan muutoksiin sopeutuminen
  Rakennamme pysyvän muutoksen ensimmäiset askeleet, joiden avulla voit kasvattaa itseluottamustasi ja sopeutua jatkuvasti muuttuviin työolosuhteisiin ja paineisiin

Ei vain pikalaastareita vaan merkittävää henkilökohtaista kasvua

Etene omaan tahtiin, oman aikataulun mukaan

Psyykkinen valmennus tähtää aina pysyvään muutokseen

Kaikki materiaalit käytössäsi 12 kk ajan

Valjasta apu löytymään sinusta itsestäsi - ei koulutuksista, lääkkeistä tai sairaslomista

Kokemuksemme mukaan monet yrittävät löytää apua ulkoisista tahoista, kuten ajanhallintatekniikoista, koulutuksista, seminaareista tai kirjallisuudesta sekä turvautumalla sairaslomiin, lihasrelaksantteihin ja unilääkkeisiin.

Näistä syntyy haitallinen oravanpyörä, joka ei ratkaise juurisyitä, vaan saa tuntemaan olon entistä ahdistuneemmaksi ja uupuneemmaksi. 

Suurin osa ei saa pysyviä tuloksia, vaikka he kuluttavat suuret määrät aikaa, rahaa ja energiaa useisiin erilaisiin menetelmiin.

Mutta kun he tunnistavat uupumuksen juurisyyt ja alkavat purkaa mielen haitallisia toimintamalleja...

...uupumuksen ikävät fyysiset ja psyykkiset oireet alkavat ratkeamaan kuin itsestään.

Normaali arki, energia ja itsevarmuus palaavat.

Valmennuksen avulla opit ymmärtämään uupumuksen juurisyitä ja sen pohjalta myös asettamaan terveitä rajoja ja löytämään uuden, tasapainoisen tavan tehdä töitä ja loistaa itsenäsi.

Tutustu valmentajaasi

Moikka, Susanna tässä. Tiedän sekä omasta kokemuksestani markkinoinnin johtamisen tehtävissä että lukuisten asiakkaideni kokemuksesta, kuinka haastavaa on vastata jatkuvasti kiristyviin tavoitteisiin ja selvitä paineista ja odotuksista uupumatta.

 

Usein etsimme ratkaisua ulkoisista keinoista opiskelemalla, kouluttautumalla, kiristämällä aikatauluja ja pahimmillaan jäämällä sairaslomallle tai vaihtamalla työpaikkaa.

 

Tiedän, ettei mikään näistä ole pysyvä ratkaisu tilanteeseen vaan ne siirtävät vain ongelmaa tulevaisuuteen.

Sen vuoksi en tarjoa sulle nopeaa helpotusta tuovia pikalaastareita vaan autan purkamaan uupumuksen juurisyyt.

 

Jotta voisit nauttia arjesta ja loistaa työssäsi nyt ja tulevaisuudessa. Jos oot valmis voittamaan työuupumuksen - ja tällä kertaa pysyvästi - olisi mahtava saada sut mukaan!
 


Susanna

Susanna Havina mentorisi.jpeg
Voita työuupumus blanco.png

Voita työuupumus

Saat 3 valmennus-workshopin materiaalit, työkalut, harjoitukset, kotitehtävät ja valmentajan tuen yhden valmennussession hinnalla.

Tutustumishinta 89 €  

voimassa 15 ensimmäiselle, tai 17.6. asti

(norm. 356 €)

​​

Valmennus aukeaa 17.6.

Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 1 vuoden ajan.

Voit ladata kuunneltavat harjoitukset omille laitteillesi ikuiseen käyttöön.

bottom of page