top of page

Kun epäilys varjostaa jokaista saavutusta ja lyttää itsetuntosi maanrakoon

Tehokas keskittyminen

Monet ahkerat ja toimeensaavat asiantuntijat ja esihenkilöt kamppailevat keskittymisen kanssa, mikä usein heikentää heidän suoriutumista ja työtehoja.

 

He tuntevat usein, että pienetkin häiriöt katkaisevat työn flow'n tai että heidän työnsä laatua heikentää jatkuva keskeytyminen.

He kärsivät siitä, että työpäivä ei tuota toivottuja tuloksia ja kokemuksesta, että työ ei koskaan tunnu valmistuvan.

 

Tässä valmennuksessa autamme sinua tunnistamaan oman keskittymistyylisi ja kehitämme tehokkaita strategioita, jotka parantavat keskittymistäsi erityisesti tietotyössä.

 

Opit ymmärtämään, miten erilaiset keskittymistyypit vaikuttavat työsi tehokkuuteen ja saat konkreettisia työkaluja keskittymiskykysi vahvistamiseen.

Kuvittele arki jossa....

01

Pystyt osallistumaan kokouksiin täysin läsnäolevana, mikä tehostaa yhteistyötä ja parantaa kommunikaatiota.

02

Hallitset projekteja ja niiden aikatauluja tehokkaasti, mikä eliminoi ylimääräisen stressin ja parantaa tulosten laatua.

03

Pääset syventymään luoviin prosesseihin ilman häiriöitä, mikä johtaa innovatiivisempiin ideoihin ja parempiin ratkaisuihin.

04

Päivän päätteeksi jää enemmän energiaa vapaa-aikaan ja harrastuksiin, mikä kohottaa yleistä elämänlaatua ja hyvinvointia.

Saat 2 psyykkistä valmennus-workshopia YHDEN HINNALLA sekä tehokkaimmat työkalut keskittymisen haasteiden selättämiseen

Keskittymisvalmennus tarjoaa monia konkreettisia hyötyjä asiantuntijatyötä tekeville, jotka kamppailevat aloittamisen vaikeuden, keskittymisen ja tehtävien valmiiksi saattamisen kanssa

  • Aloittamisen helpottaminen: Opit menetelmiä, jotka auttavat voittamaan aloittamisen esteitä. Tämä sisältää esimerkiksi aamurutiinien kehittämisen, joka aktivoi aivot työntekoon, ja priorisointitekniikat, jotka selkeyttävät päivän tärkeimpiä tehtäviä.

  • Parempi keskittyminen: Valmennus tarjoaa työkaluja ja tekniikoita, jotka minimoivat ulkoiset häiriöt ja opettavat hallitsemaan sisäistä levottomuutta. Näiden avulla voit syventyä paremmin vaativiin asiantuntijatehtäviin, mikä lisää tuottavuutta ja työn laatua.

  • Tehokkaampi työskentely: Kehität kykyäsi työskennellä tehokkaammin keskittymällä olennaiseen ja hallitsemalla työtaakkasi paremmin. Tämä ei ainoastaan nopeuta työtehtävien suorittamista, vaan myös vähentää ylityötarvetta ja stressiä.

  • Tehtävien saattaminen loppuun: Saat käyttöösi strategioita, jotka auttavat pitämään motivaation yllä ja välttämään keskeneräisten tehtävien kertymistä. Opit asettamaan realistisia tavoitteita ja jakamaan suuret projektit hallittaviksi osiksi, mikä mahdollistaa niiden tehokkaamman valmiiksi saattamisen.

Ei vain pikalaastareita vaan merkittävää henkilökohtaista kasvua

Etene omaan tahtiin, oman aikataulun mukaan

Psyykkinen valmennus tähtää aina pysyvään muutokseen

Kaikki materiaalit käytössäsi 12 kk ajan

Tutustu valmentajaasi

Moikka, Susanna tässä. Tiedän sekä omasta kokemuksestani markkinoinnin johtamisen tehtävissä että lukuisten asiakkaideni kokemuksesta, kuinka haastavaa keskittyminen voi olla kun työssä yhdistyy luovuus, strategisuus, pitkät todo-listat ja joskus myös tiimin johtaminen.

Tai kun kotona on monta asiaa hoidettavana ja paljon aikatauluja muistettavana.


Tapojeni mukaan, en tarjoa sinulle nopeaa helpotusta tuovia pikalaastareita vaan autan purkamaan keskittymisen haasteiden juurisyyt.

 

Jotta voisit nauttia arjesta ja loistaa työssäsi nyt ja tulevaisuudessa. Jos oot valmis laittamaan keskittymisesi uudelle tasolle - ja tällä kertaa pysyvästi - olisi mahtava saada sut mukaan!
 


Susanna

Susanna Havina mentorisi.jpeg
Tehokas keskittyminen WIX.png

Tehokas keskittyminen

Saat 2 valmennus-workshopin materiaalit, työkalut, kotitehtävät ja valmentajan tuen.

Tutustumishinta 69 €  

voimassa 15 ensimmäiselle, tai 17.6. asti

(norm. 178 €)

​​

Valmennus aukeaa 17.6. ja materiaalit ovat käytössäsi 12kk ajan.

bottom of page