top of page

Sinulle, uupunut ja tavoitteellinen nainen, joka työskentelet asiantuntija- tai esihenkilötehtävissä luovilla ja strategisuutta vaativilla aloilla ja olet valmis saavuttamaan pysyvän itsevarmuuden...

Moni meistä tavoitteellisista naisista tietää tunteen, kun työskentelee lujasti näyttääkseen pätevältä ja menestyvältä, mutta sisimmässä velloo epävarmuus ja pelko paljastumisesta...
 
Huijarisyndrooma voi olla kuin näkymätön este, joka rajoittaa todellisen potentiaalin saavuttamista. Monet osaavat ja kokeneet naiset luovilla ja strategisilla aloilla kamppailevat tämän kanssa päivittäin, tuntien, etteivät ole riittävän hyviä, vaikka todellisuus kertoo toista.

Näin pääset vapautumaan sisäisistä kahleista ja opit tunnistamaan ja muuttamaan huijarisyndrooman juurisyitä.

Vapaudut epävarmuudesta ja alat luottaa omiin kykyihisi, vaikka mikään muu aikaisemmin kokeilemasi ei olisi tuonut tuloksia.

Tämä on muutosmatka, joka keskittyy syvällisesti sinun henkilökohtaiseen kehitykseesi ja itsetunnon vahvistamiseen.

Tästä on kyse

Olen henkilökohtaisesti auttamassa viittä ahkeraa, vastuullisissa rooleissa työskentelevää naista pääsemään eroon jatkuvasta yliajattelusta, uupumuksesta ja epävarmuudesta.


Toteutamme tämän tehokkaiden harjoitusten sekä Zoomissa järjestettävien ryhmävalmennusten avulla.


Teemme tulokset ilman uuden opiskelua ja ilman suorittamista tai saavuttamista.


Sen sijaan keskitymme 15 minuutin päivittäisiin harjoituksiin, jotka on suunniteltu vapauttamaan kehossa ja mielessä piilevä tiedostamaton stressi, joka ruokkii sisäistä epäilystä ja pelkoja.


Tällä tavalla keho ja mieli alkavat parantua itsestään, ja huijarisyndrooman aiheuttamat negatiiviset ajatukset, pelot sekä terveyttä häiritsevät tavat alkavat hävitä luonnollisesti vain muutamassa viikossa.


Monet asiakkaistani ovat huomanneet, että heidän suorituspaineensa helpottuvat nopeasti ja he alkavat saavuttaa parempia tuloksia vähemmällä ponnistelulla.


Lisäksi he pääsevät etenemään urallaan ja alkavat saavuttamaan unelmiaan, joita he eivät ennen uskaltaneet edes yrittää.


Esimerkiksi Noora, kahden lapsen äiti ja korkeassa asemassa oleva markkinoinnin ammattilainen, kamppaili vuosien ajan itseään vähättelevien ajatuksen kanssa.
Siitä ettei ole tarpeeksi pätevä tai taitava rooliinsa.


Hän tunsi jatkuvaa syyllisyyttä ja pelkoa siitä, että hänen todellinen kyvyttömyytensä paljastuisi.


Tämä johti päivittäisiin ahdistus- ja pelkokohtauksiin, unettomiin öihin ja fyysisiin oireisiin, kuten niskahartiakipuihin ja päänsärkyihin.


Menetelmäni avulla Noora oppi vapauttamaan hermostossa piilevän stressin, jolloin hänen ahdistuksensa ja pelkonsa alkoivat helpottaa.


Lisäksi uusi itsevarmuus rohkaisi hänet hakemaan uusia, entistä vaativamipa työtehtäviä, josta hän ei olisi aikaisemmin uskaltanut edes haaveilla.


Myös Sirpa, kokenut uravalmentaja eli jatkuvien suorituspaineiden ja itsekriittisyyden kanssa.


Vaikka hän rakasti työtään, ei hän koskaan tuntenut olevansa riittävän hyvä tai saavansa tarpeeksi aikaan.


Hänen hermostonsa ja mielensä kävivät jatkuvasti ylikierroksilla, mikä johti unettomiin öihin ja päiväaikaisiin keskittymisvaikeuksiin.


Prosessimme avulla Sirpa sai rauhoitettua ylikierrokset, hiljennettyä mielessä luuppaavat kauhuskenaariit, ja pystyi olemaan keskittyneempi ja luovempi työssään.
Lisäksi ahdistuskohtaukset helpottivat ja hän sai nukuttua jopa kokonaisia öitä ilman ainuttakaan heräämistä!


Tämä todennäköisesti eroaa KAIKESTA mitä olet aikaisemmin kokeillut.


Kokemukseni mukaan monet, jotka kärsivät huijarisyndroomasta, yrittävät löytää ratkaisua tekemällä enemmän ja venymällä yhä pidemmälle - jopa terveytensä kustannuksella.


He uskovat, että tarvitaan lisää työtä, uusia projekteja ja jatkuvaa ponnistelua osoittamaan heidän arvonsa.


Mutta vaikka he kuluttavat suuret määrät aikaa ja energiaa, eivät he pääse eroon päänsä sisällä meuhkaavasta, tuomitsevasta syyttäjästä.


Lopulta kasvava pelko uudesta epäonnistumisesta saa heidät lopettamaan yrittämisen, ja he saattavat ajautua ahdistukseen ja pahimmassa tapauksessa jopa burnoutiin.


Mutta kun he alkavat hyödyntämään aivojensa neuroplastisuutta ja hälventämään kehoon lukkiutunutta stressiä, tilanteenne muuttuu.


Kun he oppivat parantamaan hermostoaan ja vapauttamaan mielensä ja kehonsa stressin kahleista, negatiiviset ajatukset, murehtiminen, ahdistus ja ylikierrokset alkavat hävitä itsestään.


Tehokkuus, ilo ja luovuus palaavat heidän elämäänsä.


Tulot nousevat samalla, kun työtunnit vähenevät, mikä antaa mahdollisuuden keskittyä enemmän siihen, mikä todella merkitsee.


Heille jää vihdoin runsaasti aikaa ja energiaa ihmisille ja asioille, joita he rakastavat – ilman jatkuvaa taistelua huijarisyndrooman kanssa.


Mikä useimpia ihmisiä estää löytämästä pysyvää helpotusta?


He eivät tiedä kuinka käsitellä ongelmiensa juurisyytä.


Monet asiakkaistani ovat yrittäneet ratkaista ongelmaa pintapuolisesti — aivan kuin yrittäisi sammuttaa tulipaloa vesilasillisella.


Todellinen syy siihen, että yliajattelusta ja murehtimisesta irtipääseminen tuntuu suorastaan mahdottomalta liittyy syvälle jumittuneeseen stressiin sekä sen aiheuttamiin negatiivisiin ajatuksiin ja toimintamalleihin.


Kun puramme kehoon ja hermostoon lukittautuneen stressin…


Sekä ohjelmoimme aivoja uudelleen neuroplastisuuden avulla…


…ahdistus, epävarmuus ja burnoutin oireet katoavat itsestään.


Olen ottamassa valmennukseeni vain 5 naista, sillä haluan keskittyä 100% heidän tuloksiinsa.


Jos tunnet olevasi jatkuvasti loppuunpalanut ja ahdistunut sekä kamppailet jatkuvan suorittamisen ja pelkojen kanssa, ja kaipaat tasapainoa arkeesi.. siinä tapauksessa olisi aivan ihanaa saada sinut mukaan!


Pääset aloittamaan matkasi kohti tasapainoista ja vapaata elämää 290 € maksulla.


Ja sen jälkeen vain 2 kuukausittaista 290 € maksua.


Kun tiedät olevasi valmis palauttamaan elämäsi, hermostosi ja mielesi tasapainoon lähetä minulle viesti:


”Olen mukana!”


Autan sen jälkeen sinut alkuun, jotta voit välittömästi alkaa kokemaan helpotusta ahdistuksesta, paineista ja epävarmuudesta.


Olisi ihanaa toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan valmennukseeni :heart:
 

BONUS # 1


BONUS # 2

Kenelle valmennus sopii?

  • Olet kokenut asiantuntija tai esihenkilö, joka tuntee jatkuvaa epävarmuutta siitä, oletko todella ansainnut asemasi, vaikka kaikki todisteet osoittavat pätevyytesi?

  • Haluat tehdä työsi hyvin kuin mahdollista, mutta sisäinen äänesi kyseenalaistaa jatkuvasti osaamisesi ja arvosi.

  • Toimit työssäsi rehellisesti ja rohkeasti, mutta kamppailet sisäisen epävarmuuden kanssa, peläten, että kollegat tai alaiset paljastavat sinut "huijarina"?

  • Sinulla kokemuksia menestyksekkäistä projekteista, mutta sinusta tuntuu, että et ole niiden menestyksen todellinen syy?

  • Pystyt tekemään päätöksiä työssäsi, mutta epäilet jatkuvasti valintojesi pätevyyttä ja pelkäät, että epäonnistuminen johtaa pettymykseen muiden silmissä.

  • Haluatko keskustella vain kiinnostuneiden henkilöiden kanssa, mutta pelkäät, että oma epävarmuutesi heijastuu ja karkottaa potentiaaliset asiakkaat?

  • Oletko valmis muutokseen ja haluat vapautua huijarisyndroomasta, mutta et tiedä, mistä aloittaa tai kenen puoleen kääntyä?

  • Haluat oppia, miten voit vahvistaa itsevarmuuttasi ja luottamusta ammattitaitoosi ilman ulkopuolista apua, ja löytää keinoja, jotka auttavat sinua tunnistamaan todelliset vahvuutesi ja kykysi.

bottom of page